Transformers

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Transformers (2007)

Transformers
 

Két egymással harcban álló földönkívüli faj, az Autobotok és az Álcák a Földön folytatják háborújukat, veszélybe sodorva ezzel az emberiség jövőjét. Amint a gonosz erők keresni kezdik a hatalom kulcsát, a túlélés esélye a fiatal Sam Witwicky kezébe kerül.


2007 Michael Bay akciófilm, sci-fi 992 3,1
Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Transformers: Revenge of the Fallen
Transformers: A bukottak bosszúja

A várva várt folytatásban Sam Witwicky ismét összeáll az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot esküdt ellenségeikkel, az Álcákkal.


2009 Michael Bay akciófilm, kalandfilm, sci-fi 733 2,6
Transformers: Dark of the Moon (2011)

Transformers: Dark of the Moon
Transformers 3.

Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket.


2011 Michael Bay akciófilm, sci-fi 519 2,6
Transformers: Age of Extinction (2014)

Transformers: Age of Extinction
Transformers: A kihalás kora

Egy feltaláló és lánya olyan felfedezést tesznek, amivel nemcsak az Autobotok és az Álcák, hanem egy paranoid kormányhivatalnok figyelmét is felhívják magukra.


2014 Michael Bay akciófilm, sci-fi 328 2,5
Transformers: The Last Knight (2017)

Transformers: The Last Knight
Transformers: Az utolsó lovag

Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a transformerek rejtélyes földi történelmébe. A világ megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager, Űrdongó, egy angol Lord és egy oxfordi professzor.


2017 Michael Bay akciófilm, kalandfilm, sci-fi, ... 166 2,1
BumbleBee (2018)

BumbleBee
ŰrDongó

1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár…


2018 Travis Knight akciófilm, kalandfilm, sci-fi 183 3,0