A mángorló

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Mangler (1995)

The Mangler
A mángorló

John Hutton egy mosodai balesethez száll ki. Az egyik alkalmazott a nagy mángorló áldozata lett. A tulajdonos azonban nem akarja a rossz gépet lecserélni, pedig már őt is megsebesítette. A nyomozást lezárják. Még egy tragikus baleset történt, John szomszédjának kisfiát holtan találják egy hűtőszekrénybe. A férfi megvizsgálja a gépet, ami majdnem agyonüti. Kiderül, a gép szintén a mosodából való.


1995 Tobe Hooper horror 86 2,4
The Mangler 2 (2001)

The Mangler 2
A mángorló 2

Jo betör az apja cégéhez és megfertőzi a hálózatot egy számítógépes vírussal, ezért apja egy bentlakásos iskolába küldi. Az iskolában szigorú biztonsági szabályok vannak, mindent egy számítógépes rendszer vezérel. Valaki azonban feltöri az iskola honlapját, így Jo-ra és 4 barátjára terelődik a gyanú. Jo bosszúból megfertőzi az iskola rendszerét a Mangler 2.0 nevű vírussal, ami végzetes következményekkel jár egy számítógép által irányított épületben.


2001 Michael Hamilton-Wright horror 5 ?
The Mangler Reborn (2005)

The Mangler Reborn
 

Hadley rajong a régiségekért, ezért megveszi a mángorlót, amit helyre akar hozni. A gép javítása közben balesetet szenved, így a gép részévé válik. Ezt követően embereket rabol el, hogy táplálja a gépet. Mike és Rick egy apa-fia betörőpáros, akik éppen Hadly házát szemelték ki célpontjuknak.


2005 Erik Gardner - Matt Cunningham horror 3 ?