Néha visszatérnek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Sometimes They Come Back (1991)

Sometimes They Come Back
A visszatérők

Egy tanár családjával együtt visszatér szülővárosába, ahol már 30 éve nem járt, mióta néhány helyi fiatal megölte a testvérét, majd ők is életüket vesztették egy vonatbalesetben. Ám, most hogy visszatért, az akkor meghaltak szellemei is sorban felbukkannak, hogy megöljék a tanárt.


1991 Tom McLoughlin horror 51 2,6
Sometimes They Come Back... Again (1996)

Sometimes They Come Back... Again
Néha visszajönnek újra

John Porter (Michael Gross), a sikeres pszichológus, anyja váratlan és bizarr halála után visszatér szülővárosába. Úgy tervezi, hogy a temetés után rögtön elutazik, de azok a különös erők, amik évekkel ezelőtt nővére brutális halálát okozták, most a lányát kerítik hatalmukba. Tony a titokzatos férfi, aki sok évvel ezelőtt két haverjával kegyetlenül meggyilkolta John nővérét, most társaival visszatér a sírból. John megpróbál menekülni szörnyű emlékei és a véres valóság elől, de végül kénytelen felvenni a harcot Gonosz erőivel, hogy megmentse lány a és a saját életét.


1996 Adam Grossman horror 38 2,0
Sometimes They Come Back... For More (1998)

Sometimes They Come Back... For More
Néha visszajönnek a többiért

Két katonát küldenek egy antarktiszi kormánykirendeltség megvizsgálására, ahol valami legyilkolta az embereket. Csak két túlélőt találnak: egy orvost és egy technikust. Nem tudván, kiben bízzanak, a katonák óvatosan felderítik a környéket, ami nemsokára dermesztő titkot hoz tudomásukra. Olyan titkot, mely örökké kísérteni fogja őket - ha túlélik.


1998 Daniel Zelik Berk horror 14 2,0