Halállista

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Desu nôto (2006)

Desu nôto
A halállista

A fényes jövő előtt álló, kiváló tanuló Yagami Light unalmas élete hirtelen fordulatot vesz, amikor megtalálja a renegát halálisten, Ryuk listáját. Az ember, akinek a neve a listára kerül, meghal. Light a Halállistával végre életcélt talál: egy új, bűnözés nélküli világ létrehozását. A sorozatos halálesetek azonban a rendőrség figyelmét sem kerülik el: az ügyre L, az Interpol zseniális nyomozója száll rá. Olyan játszma veszi kezdetét, amiben csak egyvalami biztos: a vesztes az életével fizet.


2006 Kaneko Shusuke horror, krimi 177 3,4
Desu nôto 2 (2006)

Desu nôto 2
Death Note: Az utolsó név

Japán központjában egyszer csak előkerül egy különös füzet, a Halál Istenének a füzete. Akinek a neve belekerül, az meghal. Ha a név beírása után 40 mp-en belül beírásra kerül a halál oka is, akkor az is megtörténik, különben szívrohamban hal meg az illető. Akinek a kezébe kerül a füzet, 28 napig használhatja. Misa Amane kapja meg a füzetet...


2006 Kaneko Shusuke kalandfilm, krimi, thriller 112 3,2
L: Change the World (2008)

L: Change the World
Death Note - L örökösei

L utolsó "küldetése" egy thai kis fiú, aki egyedüli túlélője a falujában kitört vírusfertőzésnek. L ajtajában újabb "vendég" jelenik meg, a 12 éves Maki. Mindkét gyermek kapcsolatban áll az ebola-influenza vírussal, amit Maki édesapja fejlesztett ki. Mikor terroristák ellopják a vírust és Maki életére törnek, L-nek cselekednie kell. Megpróbál kifejleszteni egy antivírust, hogy ezzel megállítsa a terroristákat, mielőtt ideje lejárna.


2008 Nakata Hideo dráma, horror, krimi, ... 20 2,7

Death Note 2016
Death Note: Light Up the New World

A film a híres Death Note anime világában játszódik, amely egy misztikus könyvecske köré szövi történeteit. Akinek a nevét beleírják ebbe a démoni erejű könyvbe, az halott ember.


2016 Sato Shinsuke dráma, krimi, thriller 1 ?