Anakonda

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Anaconda (1997)

Anaconda
Anakonda

"Az anakondának hőérzékelői vannak. Nem nehéz megtalálnia egy meleg testet. Támad, köréd csavarodik, szorosabban ölel, mint legszenvedélyesebb szeretőd, és abban a kiváltságban van részed, hogy hallod a csontjaidat összeroppanni közvetlenül azelőtt, hogy a szorítás erejétől szétrobbannának az ereid. És akkor lenyel egészben. Az anakonda a tökéletes gyilkológép." Egy természetfilmes csapat az Amazonas folyó vidékén dolgozik, a rendezőt Jennifer Lopez, az operatőrt Ice Cube alakítja. Útjuk során összeakadnak Paul Sarone-nal, az őrültnek tűnő hüllővadásszal, akinek feltett és tántoríthatatlan célja, hogy elfogja a 12m hosszú anakondát, ami legendává vált gyilkos természete miatt. A békés forgatásnak induló expedíció hamarosan rémálommá válik, mert Sarone arra kényszeríti a stábot, hogy a dzsungel mélyén segítsenek neki megtalálni a veszélyes óriáskígyót, és ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy egyenesen a halál torkába küldje az embereket...


1997 Luis Llosa horror, kalandfilm, thriller 618 2,0
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (2004)

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
Anakonda 2.: A véres orchidea

Tudományos expedíció indul a borneói dzsungelbe, a világ azon kevés tájainak egyikére, melyet a fehér ember még nem térképezett fel és nem hódított meg. Egy gyógyszergyártó nagyvállalat korábbi híradások és legendák alapján úgy sejti, hogy arrafelé nő egy ritka és különleges fekete orchidea, melynek virágából új gyógyszerek hatóanyaga nyerhető ki. A cég vezetősége biztos benne: ha sejtésük igaznak bizonyul, a halálra találnak gyógyírt. De nem ők viszik vásárra a bőrüket. Az erdő sűrűjében a kutatók rátalálnak ugyan a keresett növényre, de hamarosan rá kell jönniük, nem ők az elsők. A fekete orchidea kígyók tápláléka. És ezek a kígyók hatalmasra nőnek, elpusztíthatatlanok és nagyon okosak. Tudják, ha a betolakodóknak sikerül kijutniuk a virággal a fák közül, az ő hatalmuknak vége. Az életükért harcolnak. Akárcsak a tudósok.


2004 Dwight H. Little akciófilm, horror, kalandfilm, ... 219 1,7
Anaconda 3: The Offspring (2008)

Anaconda 3: The Offspring
Anakonda 3.: Az ivadék

Egy milliomos felbérel egy kis csapatot, hogy kapjanak el egy anakondát, aminek a mérge talán gyógyítja a férfi halálos betegségét. Az óriáskígyót befogják, ám az megszökik a laboratóriumból...


2008 Don E. FauntLeRoy akciófilm, horror 87 1,4
Anaconda 4: Trail of Blood (2009)

Anaconda 4: Trail of Blood
Anakonda 4.: Vérvonal

Egy haldokló iparmágnás felfogad egy orvost, hogy a véres orchideával egy kígyócsemetén genetikai kísérleteket végezzen. Azonban az ivadék hatalmasra nő és étvágya már-már elviselhetetlenné válik.


2009 Don E. FauntLeRoy akciófilm, horror 61 1,2
Lake Placid vs. Anaconda (2015)

Lake Placid vs. Anaconda
A szörny az anakonda ellen

Egy óriás krokodil és egy óriás anakonda együtt indul egy városka felé és a helyi seriffnek mindent meg kell tennie, hogy elpusztítsa az állatokat mielőtt mindenkivel végeznek a városban.


2015 A.B. Stone akciófilm, horror, sci-fi 15 1,6