Komisz kamaszok

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Zoop in Afrika (2005)

Zoop in Afrika
Komisz kamaszok Afrikában

Nyolc tinédzser - négy lány és négy fiú - az egyik holland állatkertben dolgozik. Csereprogram keretében lehetőség nyílik arra, hogy Afrikába utazzanak. A kellemesnek ígérkező utazás nem várt fordulatot vesz, amikor repülőgépük lezuhan a dzsungelben. A nyolc tinire nem kisebb feladat vár, mint életben maradni a vadonban. Egymást segítve próbálnak keresztülvágni az őserdőn, miközben ezernyi veszéllyel kénytelenek szembenézni. A legnagyobb veszélyt nem is az állatok hanem a vadorzók jelentik számukra, amikor egy illegális állatkereskedelmi hálózat nyomaira bukkannak.


2005 Dennis Bots - Johan Nijenhuis kalandfilm, vígjáték 3 ?
Zoop in India (2006)

Zoop in India
Komisz kamaszok Indiában

Az állatkertben dolgozó tinicsapat hírét veszi, hogy elraboltak egy egész elefántcsordát Indiában, és az állatokat egy titkos helyen tartják fogva. A csapat a távoli országba utazik, hogy utánajárjon a dolognak. Miközben a fiatalok egyik fele az elefántok nyomát kutatja, addig a másik egy nyomon az indiai film fővárosába, Bollywoodba jut. A tinik résztvesznek egy filmforgatáson, dacolnak a dzsungelben rejtőző veszélyekkel, összebarátkoznak egy fiatal elefánttal, miközben leszámolnak az elefántcsontban "utazó" veszélyes csempészbandával.


2006 Johan Nijenhuis kalandfilm
Zoop in Zuid-Amerika (2007)

Zoop in Zuid-Amerika
Komisz kamaszok Dél-Amerikában

Az állatkerti mentőcsapatnak Dél-Amerikában kell megmentenie egy rendkívül ritka pillangófajt a kipusztulástól. A csapatnak számos veszéllyel kell szembenézni - a krokodiloktól kezdve a mérges pókokig. Nyomozásuk során olyan titkos szervezet nyomára bukkannak, amely a dél-amerikai esőerdők kiirtásával fenyegetőzik. A fiataloknak minden találékonyságukat össze kell szedniük, hogy az idővel versenyt futva megállítsák ezeket az embereket, és megvédjék a Földet egy ökológiai katasztrófától.


2007 Johan Nijenhuis kalandfilm 5 ?