Jesse Stone

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Stone Cold (2005)

Stone Cold
Gyilkos húzások

Jesse Stone az egykori Los Angeles-i gyilkossági nyomozó, a nagyváros forgatagát és ex-feleségét hátrahagyva egy csendes New England-i halászfalu rendőrfőnöke lesz. Stone az új környezetben is megtartja régi szokásait és tovább hódol két szenvedélyének: az italnak és a nőknek. Ám mikor a falut gyilkosságok sorozata rázza meg, és egy fiatal lányt megerőszakolnak, a férfi kénytelen szembenézni saját démonaival, ha meg akarja oldani az ügyet.


2005 Robert Harmon dráma, thriller 25 3,4
Jesse Stone: Death in Paradise (2006)

Jesse Stone: Death in Paradise
Jesse Stone - Halál a paradicsomban

Egy tizenéves kislány holttestét találják meg egy tóban. A test felismerhetetlen, de a jelek alapján Jesse Stone és a partnere kiderítik, hogy az a lány lehet, akinek elég sok fiúval volt már szexuális kapcsolata, s közben a családjával is megromlott a viszonya. Elköltözött otthonról egy ideje, s már több hete nem is látták. Azonban még mindig nem egyértelmű, hogy kinek állhatott érdekében, hogy meggyilkolja.


2006 Robert Harmon dráma, krimi 17 3,5
Jesse Stone: Night Passage (2006)

Jesse Stone: Night Passage
Jesse Stone - Éjszakai utazás

A Jesse Stone filmek előzményfilmje, melyben a volt los angelesi-i zsaru, magánéleti és alkoholproblémái elől menekülve vállalja egy massachusetts-i kisváros, Paradise rendőrfőnöki állását. A látszólag békés kisvárosban azonban rejtélyes bűnesetek történnek.


2006 Robert Harmon dráma, krimi 19 3,2
Jesse Stone: Sea Change (2007)

Jesse Stone: Sea Change
Jesse Stone: Rejtélyes bankrablás

Amikor Jesse Stone viszonya végképp megromlik volt feleségével, félő, hogy újra az alkoholhoz fordul bánatában. Ezt megelőzendő, dolgozni kezd egy banki ügyintéző megoldatlan gyilkossági esetén. Mindeközben ráadásul egy nemi erőszak ügyét is fel kell göngyölítenie.


2007 Robert Harmon dráma, krimi 14 3,6
Jesse Stone: Thin Ice (2009)

Jesse Stone: Thin Ice
Jesse Stone - Vékony jégen

Lelövik Healy parancsnokot, Jesse Stone régi barátját, a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjának vezetőjét, és súlyos sérülést szenved. A belső ellenőrzés nyomozást indít Stone ellen, melynek következtében, a helyi városvezetés kéretlen figyelmétől övezve, egy időre el kell hagynia szolgálati helyét, Paradise városát. A nem éppen rózsás viszonyuk ellenére azonban mégis szükségük lesz a tapasztalatára, amikor eltűnik az egyik híresség gyermeke. Stone az életét és a karrierjét is kockára teszi, hogy megoldja az ügyet.


2009 Robert Harmon dráma 17 3,5
Jesse Stone: No Remorse (2010)

Jesse Stone: No Remorse
Jesse Stone - A maffiafőnök nyomában

Egy sorozatgyilkos szedi áldozatait Bostonban. Jesse Stone-t, a felfüggesztett Paradise városi rendőrkapitányt megkéri barátja, a bostoni gyilkossági csoport vezetője, hogy segítsen a nyomozásban. A szálak Jesse régi ismerőséhez, Gino Fish-hez vezetnek.


2010 Robert Harmon krimi 14 3,6
Jesse Stone: Innocents Lost (2011)

Jesse Stone: Innocents Lost
Jesse Stone: Elveszett ártatlanok

A frissen kényszernyugdíjazott Jesse Stone egy fiatal barátja gyanús halálának az ügyében nyomoz. A drogfüggő lány épp útban volt Jesse felé, amikor az autójában túladagolás következtében meghal. A nyomozás szálai egy leszoktató klinikáig vezetnek.


2011 Dick Lowry krimi 9 ?
Jesse Stone: Benefit of the Doubt (2012)

Jesse Stone: Benefit of the Doubt
Jesse Stone: Az ártatlanság vélelme

Jesse Stone-t visszahívták a Paradise városi rendőrkapitányság élére, miután az előző főnököt a rendőrautójával felrobbantották. A gyilkosság szálait egyedül kell kibogoznia, mert Luther és Rose felmondott és nem is szeretne visszatérni a rendőrséghez.
A kiégett roncsban nagy mennyiségű kábítószert és pénzt találtak, de Jesse szerint még egy zsarut is megillet az ártatlanság vélelme...


2012 Robert Harmon akciófilm, krimi 12 3,0
Jesse Stone: Lost in Paradise (2015)

Jesse Stone: Lost in Paradise
Jesse Stone: A bostoni hasfelmetsző esete

Jesse Stone rendőrfőnök Bostonba utazik szabadságra. Találkozik Greenstreet hadnaggyal, aki segítségét kéri egy gyilkossági ügy megoldásában. Hiába van az ügy lezárva, Stone szeme megakad pár apróságon. Felfedezése veszélybe sodorja.
Jesse Stone, Paradise kisváros rendőrfőnöke kiveszi a jól megérdemelt szabadságát, és Bostonba utazik. Találkozik az Állami Gyilkossági Csoport főnökével, Sydney Greenstreettel. A hadnagy hallott róla, hogy a tapasztalt zsaru hozzájárult már néhány Los Angeles-i ügy megoldásához, így a segítségét kéri egy problémás gyilkossági ügyben. A rendőri megérzései azt sugallják Stone-nak, hogy az ügy hiába van lezárva, megakad a szeme pár apróságon. Felfedezése veszélybe sodorja az életét.


2015 Robert Harmon dráma, krimi 12 3,1