Zuijia Paidang

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Zuijia Paidang (1982)

Zuijia Paidang
Őrült küldetés

Egy King Kong nevű, nagyszerű technikai háttérrel megáldott, afféle James Bond szerű tolvaj ellop néhány gyémántot és a helyszínen hagyott kesztyűje okán összetévesztik őt egy nemzetközileg ismert bűnözővel, akit aztán a károsult utána is küld, hogy lopja vissza az értékeket. Közben a hongkongi rendőrök is akcióznak, a kesztyű miatt ők sem King Kong-ot, hanem Fehér Kesztyűt gyanúsítják a lopással és az Egyesült Államokból hívnak segítséget, Albert Au nyomozót, ismertebb nevén Baldie-t, akinek az időközben elkapott King Kong-gal és a rámenős rendőrnővel, Nancy Ho-val együtt kell egyrészt elkapnia Fehér Kesztyűt, másrészt az elkallódott gyémántokat visszaszereznie.


1982 Eric Tsang akciófilm, vígjáték 32 3,9
Zuijia paidang daxian shentong (1983)

Zuijia paidang daxian shentong
Őrült küldetés 2.

King Kongot alaposan rászedi egy csinos fiatal lány, aki egy alkalommal váratlanul betoppan a férfi lakásába. A lányt hat férfi kergeti. King Kong természetesen megvédi őt. Ezt követően a lány megkéri hősünket, hogy kísérje el a bankba, mert pénzt szeretne felvenni. King Kong elkíséri, ám ott kiderül, hogy a lány ki akarja rabolni a bankot. King belekeveredik és szorult helyzetében Baldyhoz fordul...


1983 Eric Tsang akciófilm, vígjáték 21 3,9
Zuijia paidang zhi nuhuang miling (1984)

Zuijia paidang zhi nuhuang miling
Őrült küldetés 3.

Ebben a filmben Sam-et megbízzák, hogy kerítse vissza a Királynő ellopott koronáját, de ő nem tudja, hogy a megbízók szélhámosok.


1984 Tsui Hark akciófilm, vígjáték 11 3,5
Zuijia paidang zhi qianli jiu chaipo (1986)

Zuijia paidang zhi qianli jiu chaipo
Őrült küldetés 4. - Sose halsz meg kétszer


1986 Ringo Lam akciófilm, vígjáték 11 3,8
Xin zuijia paidang (1989)

Xin zuijia paidang
Aces Go Places V: The Terracotta Hit


1989 Liu Chia-Liang akciófilm, krimi, vígjáték 2 ?