Vanishing Son

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Vanishing Son
Tomboló öklök

A '90-es évek elején a demokráciának még a halvány jele sem mutatkozik a Kínai Népköztársaságban. A diákok mozgalmakba tömörülve arra készülnek, hogy az 1989-es Tiananmen-i vérengzés hatására újabb hatalmas tüntetést szerveznek. Jian-Wa azonban édesapja kérésére, a testvérével, Wago-val az Egyesült Államokba menekül, hogy ott új életet kezdjenek. A kezdeti nehézségek után sikerül is munkát szerezniük, ám az amerikai álom buktatókkal teli a két kínai fiú számára, és a múlt sem múlik el nyomtalanul.


1994 John Nicolella akciófilm 1 ?

Vanishing Son II
Tomboló öklök 2.

A két fivér, Jian-Wa és Wago egy csúnya rendőrségi ügybe keverednek, ezért el kell menekülniük a hazájukból, Kínából. Amerikától azt remélik, hogy szabadon és jobb körülmények között élhetnek majd. Mialatt a zenekedvelő Jian-Wa arra törekszik, hogy tisztességes munkával megteremtsen minden szükségeset maga körül, Wago társul a vietnámi drogmaffiával. Wago egyetlen szerencséje, hogy testvére kitűnően kung-fuzik, ezért mindig minden bajból kihúzza őt.


1994 John Nicolella akciófilm 1 ?

Vanishing Son III
Tomboló öklök 3.

Jian-Wa a tehetségkutató versenyen ismét találkozik Claire-rel, és a szerelem újra fellángol közöttük. Boldogságuknak azonban vége szakad, mert Sandler, a szervezett bűnözés elleni szövetségi ügyosztály vezetője letartóztatja, és arra kényszeríti, hogy beépülve a kínai alvilágba, információkat szolgáltasson. Cserébe Wago sérthetetlenségét ígéri. Jian-Wa így Wago közelébe kerül, aki arra készül, hogy leszámoljon a Hong Kong-ból áttelepülő triádok vezéreivel. A bandában azonban árulás történik.


1994 John Nicolella dráma 1 ?

Vanishing Son IV
Tomboló öklök 4.

Öccse, Wago halála után Jian-Wa tovább menekül. Egy éjjel azonban egy erdőben szórakozó tinédzserekből álló társaság áldozatává válik: autóval elütik, és eszméletét veszti. Egy közelben lakó írónő viszi be a házába, ám a veszély nem múlik el egyhamar, mert a két fiú nem akar nyomot hagyni maga után. Jian-Wa elmeséli életének történetét, s Megan is megosztja vele a tragédiát, ami elől az erdőbe menekült. Hamarosan megjelenik Wago szelleme, s figyelmezteti bátyját a támadók érkezésére.


1994 John Nicolella dráma 2 ?