Slap Shot

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Slap Shot (1977)

Slap Shot
Jégtörők

A jégkorong bizony nem kisasszonysport! Az elemi erejű pofonok és a legdurvább sértések szinte számolhatatlanul repkednek a pályán! Ez a "minden idők tíz legjobb sportfilmjének" egyikeként méltatott klasszikus kultuszfilm pimasz és botrányos betekintést nyújt a profi jéghoki világába. Egy kis másodosztályú hokicsapat veterán játékosedzője (Paul Newman játssza elegánsan őszülő halántékkal) mindent elkövet, hogy ne kerüljön védenceivel lapátra és visszahódítsa a vészesen gyérülő szurkolótábort. Ehhez egyéni módszert választ: beveti a vezetőség által áron alul szerződtetett, enyhén infantilis testvérhármast, akik a szó szoros értelmében a jégbe döngölik, palánkra kenik és miszlikbe aprítják az ellenfeleket - a rajongók rohamosan növekvő tömegének legnagyobb örömére...


1977 George Roy Hill dráma, sportfilm, vígjáték 42 3,6
Slap Shot 2: Breaking the Ice (2002)

Slap Shot 2: Breaking the Ice
Jégtörők 2

Készülj, mert ennyi kőkemény akciót és nevetést már JÉGEN láttál, mint ami a "minden idők tíz legjobb sportfilmjének egyikeként" (Sports Illustrated, ESPN.com, The Sporting News) méltatott Jégtörők elképesztő, sztárokkal teli folytatásában vár rád. Sean Linden (Stephen Baldwin) a Charlestowni Főnökök béketűrő kapitánya és edzője. A Főnökök csapatának dicsőséges napjai már csak távoli emlékek. Ám a csapat új, milliomos tulajdonosának (az Oscar-jelölt Gary Busey) új játékterve van: alakítsák a Főnököket kétbalkezes, béna vesztesekké egy színlelt, a tévének készülő hokibajnokságban! És hogy sérülést sérülésre halmozzanak, az új edzőjük... egy nő! Itt már csak valami jeges csoda segíthet - és némi korongos akció Seantól és csapatától - hogy megmutassák a világnak: megvan bennük, ami ahhoz kell, hogy visszanyerjék a játék iránti szenvedélyüket!


2002 Steve Boyum sportfilm, vígjáték 10 2,4
Slap Shot 3: The Junior League (2008)

Slap Shot 3: The Junior League
Jégtörők 3. - Az ifi bajnokság

Mikor egy szedett-vedett játékosokból álló ifi hoki csapatot a totális lebőgés fenyegeti, egyetlen reményük a győzelemre az, ha beszervezik a csapatba minden idők legdurvább játékosait: a Hanson-testvéreket. A film, melyben feltűnik Leslie Nielsen, a legendás komikus, valamint a jégkorong két veteránja, Mark Messier és Doug Gilmour, újabb csonttörő izgalmakkal járul hozzá a filmtörténelem legütődöttebb sportfilm-sorozatához!


2008 Richard Martin (I) sportfilm, vígjáték 6 ?