BloodRayne

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
BloodRayne (2005)

BloodRayne
BloodRayne - Az igazság árnyékában

A XVIII. században járunk Romániában, ahol Rayne (Kristanna Loken), egy fiatal dhampir (félig ember, félig vámpír) - aki bár hajlamos megrészegülni a vértől, mégis emberi bűntudat kínozza - igyekszik bosszút állni az anyja elleni erőszakért és gyilkosságért, amelyet saját apja, a Vámpírkirály Kagan (Ben Kingsley) követett el. Két vámpírvadász, a Sárkány Társaságból jött Sebastian (Matthew Davis) és Vladimir (Michael Madsen) ráveszik BloodRayne-t, hogy csatlakozzon hozzájuk, és együtt kíséreljék meg elpusztítani a világ leggonoszabb és legerősebb vámpírját, Rayne apját, Kagan-t. A lánynak igyekeznie kell megtalálni a három talizmán-szervet: egy szívet, egy szemet és egy bordát, melyeket egyik őse, Beliar munkált meg, s melyekre Kagan is feni a fogát. A talizmánok a birtoklójának akkora hatalmat biztosítanak, amely elegendő ahhoz, hogy a Földön mindörökké uralmat gyakoroljon a vámpírok felett.


2005 Uwe Boll akciófilm, fantasy, horror 231 1,5
BloodRayne II: Deliverance (2007)

BloodRayne II: Deliverance
 

Az első részből már ismert Rayne egy ismerőséhez menne látogatóba, de mikor odaér a tanyára, barátnője és barátja már halottak. Ahogy az kiderül, egy erős vámpír ölte meg őket... Ismét van oka Rayne-nek a bosszúra, és társai segítségével megpróbálja elpusztítani a vámpírokat Deliverane-ben.


2007 Uwe Boll akciófilm, fantasy, horror, ... 55 1,2
Bloodrayne: The Third Reich (2010)

Bloodrayne: The Third Reich
 

Rayne a második világháborúban Kelet-Európában irtja a nácikat, ezzel segítve az ellenállókat. Egy véletlen baleset során azonban az egyik magasrangú német tiszt vámpírrá változik és az elgyötört felkelőknek egy még hatalmasabb ellenséggel kell szembenézniük, mint korábban.


2010 Uwe Boll akciófilm, kalandfilm, vígjáték 17 1,2