A buliszervíz

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Van Wilder (2002)

Van Wilder
Buliszerviz

Van Wilder (Ryan Reynolds) imád egyetemre járni. Ezért nem hajlandó befejezni, és ezért kezdi már a hetedik évét az ódon falak között a régi és egyetlen céllal: mindenképpen elkerülni a diplomát és a felnőtt életet! Nincs is ebben semmi meglepő, a megnyerő fiatalember az egyetem királya. Ő szervezi a legjobb bulikat, ő issza a legtöbbet, őt tisztelik az elsőévesek srácok és az ő lába előtt hevernek (vagy térdelnek) a lányok. Imádja a botrányt, szereti az őrült hangulatot, lelkesedik, ha sok sört lát egy helyen, és az ellen sem tiltakozik, ha söröshordót a helyi szépségkirálynő csapolja neki. Csak a tanárok nem tudják elviselni. Megesküsznek, hogy mindenáron megszabadulnak tőle: levizsgáztatják. És mert a baj nem jár egyedül, az egyetemi újság ifjú újságírónője (Tara Reid) is színre lép, hogy kérdéseivel zaklassa az aranyszívű aranyifjút.


2002 Walt Becker szerelmi történet, vígjáték 383 3,0
Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)

Van Wilder 2: The Rise of Taj
Buliszerviz 2.: Taj előmenetele

A nagysikerű vígjáték folytatásábanTaj (Kal Pen), az indiai fiú, Angliába érkezik, hogy a szigetország legnagyobb presztízsével bíró egyetemén megmutassa mindenkinek, hogy mi az igazi szórakozás, mit tanult a korábbi „főnökétől“, a bulikban verhetetlen Van Wildertől...
Taj ezért figyelmét egyből a bulik szervezésére irányítja. Ezen törekvését, és persze az orgiákba torkolló partikat, azonban az egyetem szigorú tanárai nem nézik túl jó szemmel. A buli mégis elkezdődik és ezzel a véget nem érő kacagás és szivatás, ami teljesen kifordítja az elit iskola sötét mindennapjait.


2006 Mort Nathan szerelmi történet, vígjáték 124 2,2
Van Wilder: Freshman Year (2009)

Van Wilder: Freshman Year
Buliszerviz 3.: A gólyák éve

Talán még emlékszünk Van Wilderre, az örök egyetemistára. Aki annyira szeretett egyetemre járni, hogy nem hajlandó befejezni. Na persze, ő a legmenőbb srác, ő szervezi a legjobb bulikat, buknak rá a lányok és tisztelik az első éves srácok. Pedig az első évek nem voltak éppen zökkenőmentesek. Az egész ott kezdődött, hogy az ifjú Van felvételt nyert a Coolidge-ra, a hírhedten szigorú suliba. Hősünk rögvest szembe találta magát a zord szabályokkal: tilos bulizni, csókolózni, sört inni. Ráadásul a csajok szüzességet fogadtak. A helyzet tűrhetetlen, így nem maradhat. Van Wilder barátunk gondoskodik róla.


2009 Harvey Glazer vígjáték 43 2,0