Bella Márta remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bella Martha (2001)

Bella Martha
Bella Márta

Martha munkamániás és öntudatos szakács, azonban élete egy napon egyik percről a másikra megváltozik. Nővérét elveszíti egy tragikus autóbalesetben. Martha, a gyámsága alá került nyolcéves Lina édesapjának keresésére indul. Miközben saját élete is gyökeresen átalakul, különös figyelemmel kell kísérnie nővére gyermekét és enyhítenie fájdalmát, ahol csak tudja. Ráadásul munkahelyén egy új, tehetséges szakács bukkan fel, aki babérjaira pályázik.


2001 Sandra Nettelbeck dráma, szerelmi történet, vígjáték 58 3,9
No Reservations (2007)

No Reservations
Ízlések és pofonok

Kate szakács. De nemcsak az ízek mestere. Napóleont megszégyenítő határozottsággal és tervszerűséggel irányít egy konyhát: és mert a vezetése alatt álló konyha történetesen Manhattan egyik legelegánsabb éttermében van, Kate dicsősége is Napóleonéval vetekszik. Ezért igyekszik méltó maradni a híréhez: ha fűszerekre, tésztákra és körítésekre kerül a szó, ő nem ismer tréfát. Másról viszont nem hajlandó beszélni.
Egészen addig, míg egy baleset következtében kénytelen megosztani addigi életét unokahúgával, egy kilencéves kislánnyal, Zoe-val, akinek legalább olyan határozott elképzelései vannak a világról, mint neki. Sőt, ha ez nem volna elég, új szakács érkezik az étterembe: Nick egészen másképp él és másképp gondolkodik, mint a főnöke. Mégis úgy látszik, lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.


2007 Scott Hicks szerelmi történet, vígjáték 239 3,2