Ghoulies

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Ghoulies (1985)

Ghoulies
Vérszomjas szörnyecskék

A fiatal férfi és barátnője új házukkal ismerkednek, amikor hat apró termetű, de annál gonoszabb teremténnyel találkoznak. A vérszomjas szörnyecskék valójában rossz cselekedeteik miatt elátkozott teremtmények. A pár azonban gonoszságukról mit sem sejtve elhatározza, hogy segítenek feloldani az átkot.


1985 Luca Bercovici horror, vígjáték 22 2,4
Ghoulies II (1987)

Ghoulies II
Vérszomjas szörnyecskék 2.: A sátánbarlang

A szörnyecskék közül egy valahogy belekerül egy toxikus hulladékot tartalmazó hordóba, s a méregnek köszönhetően gonosszá és vérszomjassá válik, ráadásul szaporodni kezd. Az apró kis gonoszságok kiszabadulnak a hordóból, s mikor az emberek megpróbálják megállítani őket, elszabadul a pokol. Amikor egy fiatalokkal teli szórakoztatóközpont válik a vérszomjas bestiák célpontjává, úgy tűnik, hogy senki sem tudja már megfékezni őket.


1987 Albert Band horror, vígjáték 18 2,1
Ghoulies III: Ghoulies Go to College (1991)

Ghoulies III: Ghoulies Go to College
Vérszomjas szörnyecskék 3. - A bolondok hete

A vérszomjas szörnyecskék új célpontot keresnek. A harmadik részben egy egyetem életében történnek "vérszomjas" bonyodalmak. A két riválizáló szörnyecske újra együtt van, hogy hatalmas galibákat okozzanak. Megjelenésük után a hátborzongató események és a buggyant hallgatók száma vészesen nőni kezd.


1991 John Carl Buechler horror, vígjáték 12 1,3
Ghoulies IV (1994)

Ghoulies IV
 


1994 Jim Wynorski horror, vígjáték 8 ?