Stuart Little

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Stuart Little (1999)

Stuart Little
Stuart Little, kisegér

A kiscsalád egy apró taggal gyarapodik... Magához való esze van és becsületes neve is: Stuart Little. Jól hangzik, csak nem mindenki hallja meg cincogását.

A Little-család örökbe szeretne fogadni egy csemetét. George kistesót akar, aki nála soha nem lesz nagyobb. Kérelme meghallgattatik, csakhogy szülei a lehető legapróbb lényt, Stuartot választják. Eleinte George ellenségesen viselkedik az új jövevénnyel, de aztán védelmére kel a család főmacskája ellenében. Stuart nagyon ügyesen tudja kijátszani az izgága macska ármánykodásait, míg végül az egész családnak bebizonyítja: a legnagyobb dolgok is észrevétlenül pici ajándékként érkezhetnek hozzánk.


1999 Rob Minkoff fantasy, kalandfilm, vígjáték 503 2,7
Stuart Little 2. (2002)

Stuart Little 2.
Stuart Little, kisegér 2.

Stuart Little csodás körülmények között érkezett a Little-családba, és ő hamarosan annyira megszerette őket, ami egy kis egértől csak telik. Mára első ellensége, Hómancs is a cimborájává lett, ám úgy tűnik, hogy a világ első árva egere, akit emberek fogadtak örökbe, mégsem talál könnyen nyugalmat. Pedig minden olyan jól kezdődik. Stuart megbarátkozott egy kismadárral! Ám a barátság kötelezettségekkel jár, és ő hamarosan arra ébred, hogy egy szörnyű expedíció parancsnoka. A cél: megmenteni Margalót, a dalosmadarat. A feladat: eljutni New York túlsó felébe, mielőtt a gonosz keselyű lecsap rájuk. A legénység: Hómancs, akinek semmi kedve az egészhez, csak nyafog és nyávog, és különben is: ha vad és veszélyes kalandokra kerül a sor, egy bátor egér százszor jobban helytáll, mint egy elkényeztetett macsek.


2002 Rob Minkoff fantasy, kalandfilm, vígjáték 222 2,3
Stuart Little 3: Call of the Wild (2005)

Stuart Little 3: Call of the Wild
Stuart Little, kisegér 3.

Stuart izgalmas kirándulásra indul családjával a hegyek közé ebben az animációs filmben. Egyvalamire azonban nem gondoltak: az erdő telis-teli lehet veszéllyel, nem is beszélve az állítólagos nagy, gonosz szörnyetegről! Míg Reeko, a belevaló bűzös borz megtanítja Stuartot az erdei túlélés rejtelmeire, a nyafogó-nyávogó Hómancs cica pedig egyszerűen testőrt fogad az agyafúrt kóbormacska Monty személyében.


2005 Audu Paden animáció, vígjáték 80 1,8