Sleepaway Camp

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Sleepaway Camp (1983)

Sleepaway Camp
Szörnyűségek tábora

Egy tragikus baleset után - amely során elveszítette szüleit -, a kis Angela kissé bolond nagynénjéhez kerül és együtt nevelkedik unokatestvérével. Több év múlva a kislány még mindig félénk és visszahúzódó, így szinte sokként éri, hogy neki is nyári táborba kell utaznia unokatestvérével. A helyzetet csak rontja, hogy a táborlakók örökös céltáblájuknak használják a szótlan lányt, ráadásul egyre több rejtélyes haláleset történik a táborban.


1983 Robert Hiltzik horror, thriller 87 3,4
Sleepaway Camp II: Unhappy Campers (1988)

Sleepaway Camp II: Unhappy Campers
Szörnyűségek tábora 2. - Boldogtalan táborozók

A Rolling Hills tábor látszólag a világ legboldogabb helye, ahol mindenki jól érzi magát, senkinek semmi baja és senki nem sántikál semmi rosszban... legalábbis az új táborvezető gondoskodik erről.


1988 Michael A. Simpson horror, vígjáték 41 2,6
Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (1989)

Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland
Szörnyűségek tábora 3. - Tinédzsermentes övezet

Újra megnyílik a tavalyi vérengzések színhelye, a tábort egy idősödő házaspár veszi meg, hogy kísérleti jelleggel az ország minden tájáról meghívjanak szegény és gazdag gyerekeket, leküzdve ezzel a két társadalmi osztály közti különbségeket. Ám az egyik meghívott helyett valaki egészen más érkezik, aki még mindig nem tűri az helytelen viselkedést.


1989 Michael A. Simpson horror, vígjáték 26 2,5
Sleepaway Camp IV: The Survivor (1992)

Sleepaway Camp IV: The Survivor
Sleepaway Camp IV Production Footage

Allison Kramer visszatérő rémálmoktól és amnéziától szenved. Az orvosa visszaküldi abba a táborba, ahol minden elkezdődött.


1992 Jim Markovic horror 5 ?
Return to Sleepaway Camp (2008)

Return to Sleepaway Camp
Szörnyűségek tábora 5.

Szokásos módon nyári tábort szerveznek a gyerekeknek ám feltűnik egy, majd egyre több különféle módszerekkel lemészárolt holttest, mind a kempingezők, mind a személyzet soraiból. Ki lehet a gyilkos? Mindenki gyanúsított.


2008 Robert Hiltzik horror, thriller, vígjáték 15 2,4