Forró rágógumi

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Eskimo Limon (1978)

Eskimo Limon
Forró rágógumi, avagy ilyen az eszkimó citrom

Benji, Bobby és Hughie, a három 17 éves kamasz, bimbódzó férfiasságuk hajnalán mi mással foglalkozhatna, tulajdonképpen a nap 24 órájában, mint a szexszel és a köré csoportosuló megannyi kérdéssel. Bobby-nak azonban sokkal nagyobb sikere van a gyengébbik nemnél, mint társainak, s ez komoly konfliktust szül közöttük. Ugyanis a suliba új lány érkezik, akibe Benji azonnal beleszeret. Ám a fiú hiába tesz meg mindent azért, hogy felhívja magára a lány figyelmét, Nikki-nek mégis Bobby tetszik meg. S a problémák bizony itt kezdődnek...


1978 Boaz Davidson dráma, szerelmi történet, vígjáték 117 2,9
Yotzim Kavua (1979)

Yotzim Kavua
Veled akarok járni / Forró rágógumi 2.: Veled akarok járni

A Forró rágógumi baráti kör készen áll az újabb élvezetekre. A három fiú, Benji, Hughie és Bobby bár idősebbek lettek, de a fejük lágya azért még nem nőtt be. A városba egy új lány érkezik, és Benji halálosan belezúg, ami számos problémához vezet. A fiúk zűrből zűrbe keverednek, felfedezik az élet és a szerelem élvezeteit és sajgó pillanatait.


1979 Boaz Davidson dráma, szerelmi történet, vígjáték 84 2,6
Shifshuf Naim (1981)

Shifshuf Naim
Forró rágógumi 3. - Szállj le rólam!

A Forró rágógumi fiúk újra bevetésre készek. A forradalmi 60-as években járunk, amikor a három csibész tinédzser, Benji, Hughie és Bobby a strandon töltik a nyár legforróbb napjait. A lányok bámulása csak a kezdet, a szerelem és a zűr kéz a kézben jár. Főleg amikor megérkezik Benji német unokahúga, a szőke bombázó, Frieda.


1981 Boaz Davidson dráma, szerelmi történet, vígjáték 83 2,8
Sapiches (1983)

Sapiches
Forró rágógumi 4. - Szoknyavadászok angyalbőrben

A három, immáron jól ismert fiatal kalandjai tovább folytatódnak. Ám azzal a jelentős különbséggel, hogy vége a szabad életnek, ettől kezdve szigorú szabályok határozzák meg Bobby, Benji és Hughie életét, vagyis: Irány a hadsereg! De persze a katonás fegyelem nem a mi hőseinknek való, ugyanis életük fő célja továbbra is a lányok meghódítása, s ennek eléréséért természetesen mindenre képesek.


1983 Boaz Davidson dráma, szerelmi történet, vígjáték 77 2,5
Roman Za'ir (1984)

Roman Za'ir
Forró rágógumi 5. - Hív a szerelem

Itt a vakáció, és a három belevaló, jópofa srác újra készen áll a csínytevésre és a bajkeverésre. Benji, Hughie és Bobby nyári szünetének napjai két kedvenc időtöltésükkel telnek: a motorok és a nők imádatával. Benjit elbűvöli Bobby húga, és úgy tűnik, hogy érdeklődésével a fiúk barátsága kerül veszélybe. Benji szerint Ginny elég idős már a szerelemre, Bobby viszont úgy ítéli meg, hogy a húga még túl fiatal. Benji szerelme forrón lángol, és fiatalkorának legszebb nyarát éli meg.


1984 Dan Wolman dráma, szerelmi történet, vígjáték 47 2,5
Harimu Ogen (1985)

Harimu Ogen
Forró rágógumi 6.: Állnak az árbocok

Hőseink ezúttal egy tengerjáró luxuscirkáló fedélzetén próbálnak szerencsét, mely új álláslehetőségen kívül számtalan egyéb vonzó kilátással kecsegtet. Ez a különleges, zárt ugyanakkor exkluzív környezet különleges eseményeket tartogat számukra, számtalan szebbnél szebb hölgy társaságával színesítve szürke munkanapjaikat. A legszebb virág azonban az egyetlen, az elérhetetlen, a világszép és ártatlan cicababa, a kapitány lánya.


1985 Dan Wolman vígjáték 48 2,5
Ahava Tzeira (1987)

Ahava Tzeira
Forró rágógumi 7. - Hancúr Hotel

A három jómadár, Bobby, Benny és Hughie most igazán nagy bajba kerül, ám most is győztesen kerülnek ki a kellemetlen helyzetből, legalább is a szexuális életüket illetően, s mint tudjuk, nekik csak ez számít igazán! Amikor Hughie szülei elutaznak nyaralni, Hughie-nak sikerül otthonról elkötni az apja féltve őrzött Cadillac-jét. El is viszik egy próbakörre, de csak az első fáig jutnak el. Nincs más hátra, gyorsan össze kell szedni a javíttatásra való pénzt. Munkát a tengerparti hotelban vállalnak, ahol azonban inkább a rengeteg izgalmas fürdőruhás lány érdekli őket, mintsem az unalmas pénzkeresés.


1987 Walter Bannert exploitation, vígjáték 50 2,5
Summertime Blues: Lemon Popsicle VIII (1988)

Summertime Blues: Lemon Popsicle VIII
Forró rágógumi 8. - Kebelcsodák parádéja

A három fiút, Hughie-t, Benny-t és Bobby-t, ismét magával ragadják az érzelmeik és csakis ösztöneik irányítják őket. Mindenütt csinosabbnál csinosabb lányok, de a csajozás kifárasztja az idegeket és a fizikai kondíciót is gyengíti... Az egyetlen megoldás tehát, ha a nők házhoz jönnek. De ez nem olyan egyszerű! A kulcsszerep ismét Hughie-é. Egy bártulajdonos lánya halálosan szerelmes Hughie-ba és a lány apja sokat megadna azért, hogy levegyék a válláról lánya gondját. A három fiú mindent elkövet azért, hogy ismét ép bőrrel ússzák meg a kalandot.


1988 Reinhard Schwabenitzky vígjáték 38 2,7