Re-Animator

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Re-Animator (1985)

Re-Animator
Re-Animator - Az újraélesztő

Herbert West (Jeffrey Combs) megtalálta az örök élet titkát, vagy legalábbis így hiszi. Westnek friss tetemekre van szüksége, hogy folytathassa kísérleteit a halott szövetek újraélesztésével. Ráveszi Dan Caint (Bruce Abbott), az ifjú orvostanhallgatót, hogy segítsen neki holttesteket szerezni a helyi hullaházból. Az összes baljós jelzés és sikertelenség ellenére a különc West folytatja kutatásait. Az eredmény azonban továbbra sem valami biztató: őrülten röhejes zombik, akik az utcákon kóborolnak, "sikertelenül" levágott fejek, melyek beszélnek.


1985 Stuart Gordon horror, sci-fi, vígjáték 190 3,8
Bride of Re-Animator (1990)

Bride of Re-Animator
Re-Animator 2. - Az újraélesztő menyasszonya

Az őrült Dr Herbert West (Jeffrey Combs), a meggyötört Dr. Dan Cain (Bruce Abbott) és a lefejezett Dr Carl Hill (David Gale) tér vissza a borzalmakkal teli Re-Animator második részében. Már nyolc hónapja történt, hogy vérben fürödtek a kórház falai, West és Cain kísérletei azóta igen bizarr fordulatot vettek. A halottakat életre keltő két orvos egy örömlány lábait és egy szűz méhét rakta össze Dr Cain imádott halott menyasszonyának szívével, a menyasszony életre kelésével pedig elszabadul a pokol.


1990 Brian Yuzna horror 61 3,3
Beyond Re-Animator (2003)

Beyond Re-Animator
Re-animátor: A visszatérés

Howard gyerekkorában szemtanúja volt, amint Dr. West egyik teremtménye megölte a nővérét. 13 évvel később a fiúból orvos lesz, és abban a kórházban helyezkedik el, ahol a doktort fogva tartják, hogy besegítsen a kísérletekbe.


2003 Brian Yuzna horror 49 2,7