Porky's

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Porky's (1982)

Porky's
Malackodók

A fergetegesen szabadszájú komédia főhőse egy csapat fiatal, a Florida-i Angel Beach gimnázium tanulói. Életüket a tinédzserekre jellemző dolgok töltik ki: kosárlabdázás, csajok hajkurászása, túlműködő hormonháztartás a férfiasság bizonyítására, és különleges vonzalom egymás megtréfálása iránt. Ezeket a néha nem is olyan ártatlan kis tréfákat senki sem úszhatja meg, még a geg-gyáros mag tagjai sem. A cselszövésbe bevonnak mindenkit, akit csak tudnak, a menő lányoktól a rendőrökön keresztül az összes rokonig és ismerősig. És hogy végül kin csattan az ostor, azt soha nem lehet előre tudni.


1982 Bob Clark (III) vígjáték 30 2,7
Porky's II: The Next Day (1983)

Porky's II: The Next Day
Porky 2. - Másnap

Ismét Floridába látogatunk a hormontúltengéses csínytevő kamaszok közé. Ám ezúttal a megszokottakon kívül újabb ellenség kerül az elszántan szórakozni vágyó gimnazisták útjába: a város fanatikus vallási szektája be akarja tiltatni a középiskolai színjátszókört, méghozzá a shakespeari szövegek állítólagos trágársága miatt. Egy fontos dologról azonban a tilalom kieszelői megfeledkeztek: azon túl, hogy Amerikai szabad ország, gondolniuk kellett volna arra, hogy ezekkel a srácokkal jobb, ha nem packáznak. Mert ők a legváltozatosabb módokon állnak bosszút a szektán, és ha már lendületben vannak, a város vaskalapos vezetőin is.


1983 Bob Clark (III) vígjáték 7 ?
Porky's Revenge (1985)

Porky's Revenge
Malackodók 3.: Porky bosszúja

Utoljára bolondoznak együtt az Angyalparti Gimnázium tréfamesterei. Közeleg az érettségi, ám előtte van még egy fontos cél: hogy az iskola kosárlabdacsapata bekerüljön az országos bajnokság döntőjébe. A kitűzött cél azonban veszélybe kerül. A legváratlanabb időben, a legváratlanabb helyen ugyanis újra felbukkan régi ellenségük, Porky, aki régóta szeretne bosszút állni a díszes társaságon.


1985 James Komack vígjáték 6 ?