Az idő harcosa

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 1, Planet of the Dino-Knights (1995)

Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 1, Planet of the Dino-Knights
Az idő harcosa 1.: Dinólovagok

Josh Kirby (Corbin Allred) átlagos fiú, akinek a biciklizés jelenti a legnagyobb izgalmat. Nem is sejti, milyen izgalmas kalandok várnak rá, amikor egy este különös szerzetek érkeznek a jövőből, akik halálos harcot vívnak egymással. Miután az emberiség feltalálja a Megsemmisítőt, amely képes irányítani és elpusztítani a világegyetemet, a nagy tudós, Irwin 1138 (Barrie Ingham) megpróbálja a gépezetet elrejteni az időben. Hamarosan a nyomába szegődik Zoetrope (Derek Webster), a harci robot, hogy elsőként találja meg az alkatrészeket. Josh a tudós oldalára áll, s csatlakozik hozzájuk Azabeth (Jennifer Burns), a gyönyörű harcosnő, valamint Prizma, a mágikus lény is.


1995 Ernest D. Farino kalandfilm, sci-fi 1 ?
Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 2, the Human Pets (1995)

Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 2, the Human Pets
Az idő harcosa 2.: A jövő szökevényei

Josh Kirby (Corbin Allred) kalandjai nem értek véget. Sőt, még csak most kezdődik igazán, hiszen a világot mindig fenyegeti valami, gonoszok mindig akadnak, ezért hősökre is szükség van a nap huszonnégy órájában. Bár Josh még igencsak az iskolapadot koptatja, bátorság és elszántság tekintetében Szupermannel is vetekszik. Josh időutazásra indul, ám társaival egy különös bolygón fogságba esnek.


1995 Frank Arnold kalandfilm, sci-fi 1 ?
Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 3, Trapped on Toyworld (1996)

Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 3, Trapped on Toyworld
Az idő harcosa 3.: A játékbirodalom visszavág

Egy idővihar következtében Josh Kirby elszakad társaitól, Irwintől és a szépséges Azabethtől. A világ megmentésére felesküdött diák váratlanul a játékok birodalmában találja magát. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy az ártatlannak hitt játékok nagyon is veszélyesek, és ha társai nem találnak rá mielőbb, a kalandért az életével fizethet. A bajt csak fokozza, hogy ellenfele, a gonosz Zoetrope is a nyomába szegődik, s ha felsőbbrendű intelligenciájával előbb bukkan a nyomára, küldetésük elbukik.


1996 Frank Arnold kalandfilm, sci-fi 1 ?
Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 4, Eggs From 70 Million B.C. (1996)

Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 4, Eggs From 70 Million B.C.
Az idő harcosa 4.: A kísértetvölgy legendája

Josh Kirby (Corbin Allred), a fiatal időharcos egy ügyes technikai manővernek köszönhetően likvidálja Zoetrope-ot, a könyörtelen tudóst, aki sorra pusztítja el a galaxisokat. Épp ünnepelni készül a kis csapat, amikor az űrhajón prehisztórikus korabeli tojásokra bukkannak. A kikelő férgek pillanatok alatt ellepik az űrhajót, s hatalmas étvággyal felfalják az időhengert. Az időutazók a váratlan kényszerleszállásnak köszönhetően Azabeth világába érkeznek, ahol a város végzetes harcra készül a nagy Behemót ellen.


1996 Mark S. Manos kalandfilm, sci-fi 1 ?

Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 5, Journey to the Magic Cavern
Az idő harcosa 5.: A titokzatos barlang

Azabeth, a szépséges harcosnő egy félreértésnek köszönhetően beleharap egy mérgező gombába, amelyről kiderül, hogy nem csupán egyszerű gomba. A gombák országába tévedtek, ahol a gombalények istenként tisztelik Prizmát. Kiderül, hogy a haldokló lányon csakis Pöffeteg segíthet, akit elkapott a félelmetes Majszoló. Josh Kirbyre vár a feladat, hogy legyőzze a Majszolót, aki rettegésben tartja Álomvölgyet...


1996 Ernest D. Farino kalandfilm, sci-fi 2 ?
Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 6, Last Battle for the Universe (1996)

Josh Kirby... Time Warrior: Chapter 6, Last Battle for the Universe
Az idő harcosa 6.: A végső küzdelem

Josh Kirbyt, a profi időharcost szörnyű felismerés várja. Irwin 1138 valójában nem is a barátjuk, hanem az Utópista Dinasztia egyik hű szolgálója, aki magának akarja megszerezni a megsemmisítőt. Úgy tűnik ezért bármire képes, akár társai életét is kioltja. Josh azonban nem hagyja annyiban, és Azabeth-tel az oldalán üldözőbe veszi a megőrült tudóst...


1996 Frank Arnold kalandfilm, sci-fi 1 ?