Brotherhood

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Brotherhood 2.: Young Warlocks (2001)

Brotherhood 2.: Young Warlocks
Titkos társaság 2. - Az új generáció

John Van Owen nem találja a helyét az új iskolában, amíg Luc fel nem bukkan. Akkor ugyanis hirtelen a szíve hölgye elhívja az amúgy népszerűtlen fiút randizni. Luc pedig eléáll és elmondja, hogy ő adta neki a lányt. És minden népszerűséget megad neki, ha hű lesz hozzá. Először is vétkeznie kell a tíz parancsolat minden pontja ellen, majd két barátját is beavatják a dologba. A szörnyű tettek közepette azonban John megtorpan és Luc ellen szegül, két jó barátja pedig az áruló ellen.


2001 David DeCoteau horror 5 ?
The Brotherhood (2001)

The Brotherhood
Titkos társaság

Egy kollégiumi baráti társaság különös és hátborzongató felfedezést tesz: rátalálnak az örök ifjúság kulcsára, anélkül, hogy vérszívó vámpírokká kelljen változniuk. Ám, hogy a csapat teljessé váljon, még egy emberre szükségük van, ezért kiválasztanak egyet a főiskolai hallgatók közül. Vajon sikerül-e meggyőzniük a visszahúzódó Chris-t arról, hogy a hatalmukban lévő erő csakis előnyökkel jár.


2001 David DeCoteau horror 4 ?
The Brotherhood III: Young Demons (2003)

The Brotherhood III: Young Demons
Titkos társaság 3. - Fiatal démonok

Egy gimnázium titkos társasága éjszakánként élő szerepjátékot játszik az iskola falain belül. Ám a kalandmester birtokába kerül egy régi, titkos könyv és ezúttal a játékszabályok is mások lesznek. Elszabadul a Démon, amelyik megszállva a játékosokat mindegyiküket gyilkossá változtatja. A szerepjátékból pedig véres valóság lesz és immár valóban az életben maradás a cél.


2003 David DeCoteau horror 3 ?
The Brotherhood IV: The Complex (2005)

The Brotherhood IV: The Complex
 


2005 David DeCoteau horror
The Brotherhood V: Alumni (2009)

The Brotherhood V: Alumni
 


2009 David DeCoteau horror, thriller
The Brotherhood VI: Initiation (2009)

The Brotherhood VI: Initiation
 


2009 David DeCoteau horror