Rendőrsztori

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Ging chaat goo si (1985)

Ging chaat goo si
Rendőrsztori

Kevin Chan, a speciális ügyek szakértője kapja a feladatot, hogy számoljon le Kuval, a kábítószer-királlyal. Ku titkárnője, Salina lesz a koronatanú a tárgyaláson. Kevinnek kell gondoskodnia még az asszony védelméről is, miközben újabb terhelő bizonyítékokat kell szereznie Ku ellen. A tárgyalás napján azonban Salinának nyoma vész, és ezért Kevint teszik felelőssé. Eközben Ku mindent megtesz, hogy örökre megszabaduljon veszélyes ellenfelétől.


1985 Jackie Chan akciófilm, krimi, thriller, ... 185 3,5
Ging chaat goo si juk jaap (1988)

Ging chaat goo si juk jaap
A rendőrsztori folytatódik

Kevin Chan hiába halmoz sikert sikerre, hiába füleli le az egyik legjelentősebb kábítószer-kereskedőt, Chu Taót, mégsem dicséret fogadja a közlekedésrendészeten. És ha mindez nem lenne elég, azt is meg kell tudnia, hogy Chu Taót szabadlábra helyezik. A bosszúszomjas bűnöző azonnal visszavág a becsületén esett sérelmekért. Rászáll Kevin barátnőjére és belekényszeríti a nyomozót egy verekedésbe, amiért kirúgják. Ám egy áruházi robbantás után visszahívják, hogy sajátos módszereivel derítse ki, kik a titokzatos merénylők.


1988 Jackie Chan akciófilm, vígjáték 108 3,4
Ging chaat goo si 3: Chiu kap ging chaat (1992)

Ging chaat goo si 3: Chiu kap ging chaat
Rendőrsztori 3.

Hong Kongi kábítószerkereskedők óvszerekbe csomagolva csempészik át a drogot a kínai határon. A rendőrség mindent egy lapra tesz fel, hogy véget vessen az ügynek: el kell kapni Chaibat, a hálózat fejét. Ám a közelébe férkőzni öngyilkos vállalkozás, ezért Kevin Chant veszik rá arra, hogy önként vállalja a feladatot, és egy munkatáborban nyerje el Chaibat öccsének a bizalmát. Kevin a tervnek megfelelően kiszabadítja Párducot a börtönből és gyönyörű társa segítségével, Michelle-lel eljutnak Chaibathoz. Ám a testvéreknek álcázott pár lebukik, amikor Kevin barátnője váratlanul felbukkan.


1992 Stanley Tong akciófilm, krimi, vígjáték 93 3,0
Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo (1996)

Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo
Jackie Chan: Első csapás

Jackie Chan ezúttal hongkongi rendőrtisztet alakít. Egyaránt felbéreli a CIA és KGB egy veszélyes ukrán nukleáris töltet visszaszerzésére. Jackie tehát elkezdi szétválogatni a rossz fiúkat a jóktól - mindezt könnyed, ám jól irányzott ütések s kiadós ólomeső közepette.


1996 Stanley Tong akciófilm, kalandfilm, krimi, ... 173 3,0
Xin jing cha gu shi (2004)

Xin jing cha gu shi
Újabb rendőrsztori

A hongkongi rendőrség felügyelője, Wing (Jackie Chan) a kegyetlen Joe bandájának áldozata lett. Régebben, miután egész egységét lemészárolták, Wing reménytelen szeszkazán lett az őt mardosó bűntudat miatt. Egy zöldfülű tiszt feladata lett, hogy talpraállítsa Winget és hogy mellette álljon élete leghihetetlenebb kalandjában, a Joe és bandája elleni bosszúhadjáratban.


2004 Benny Chan akciófilm 68 2,9
Ging chat goo si 2013 (2013)

Ging chat goo si 2013
Police Story 2013


2013 Sheng Ding akciófilm, dráma, krimi, ... 4 ?