ÖcsiKém

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Agent Cody Banks (2003)

Agent Cody Banks
ÖcsiKém

Legyél túl a matekvizsgán... Mellesleg mentsd meg a világot. Ja, fogd a csajt és fuss! Cody mindennapi srácnak tűnik első látásra. Imád deszkázni, utálja a matekot és ügyetlen a lányokkal. Azonban van egy titka, amit még a családja sem sejt: ő Cody Banks tini titkosügynök, a CIA új programja jóvoltából. Az álcázott nyári táborokban kapott kiképzés a legújabb technikákkal is megismertette a fiúkat. Összekötő ügynöke, Ronica beavatja első igazi küldetésébe. Közel kell férkőznie egy gyanús tudós lányához, hogy minél több információt szerezzen tőle apja kutatásairól. Dr. Connors láthatatlan nano-robotokkal foglalkozik. Találmányát el akarja tőle szedni Brinkman és csapata, akik a világ leigázására törnek. A zöldfülű Cody ügynök nagyot nyel és elindul Natalie meghódítására.


2003 Harald Zwart akciófilm, kalandfilm, krimi, ... 132 2,1
Agent Cody Banks 2: Destination London (2004)

Agent Cody Banks 2: Destination London
ÖcsiKém 2.: A londoni küldetés

A 15 éves tini-CIA-ügynök, Cody Banks visszatér, hogy egy újabb veszélyes gonosztevőt ártalmatlanítson, ezúttal a ködös Angliában!
Banks-t a nyári tábornak álcázott CIA kiképző-központban nem csak egy új feladat, hanem egy új partner is várja. A bumfordi, de éles-eszű Derek csatlakozik ezúttal Cody-hoz, hogy együttes erővel próbáljanak meg megtalálni és lekapcsolni egy gonosz kettős-ügynököt, aki meglépett egy kísérleti agy-kontoll masinával.
A nyomok Nagy-Britanniába vezetnek, ahol Banks egy elit magán-iskola tanulójának kiadva magát próbálja elkapni a szökevény ügynököt. Az ügy érdekében még az iskola diák-zenekarához is kénytelen csatlakozni – annak ellenére, hogy teljesen botfülű -, ahol egy helyi tini-ügynökkel, a csinos Emily-vel szövetkezve dolgozik tovább az ügyön…


2004 Kevin Allen akciófilm, vígjáték 46 1,8