Nicsak, ki beszél?

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Look Who's Talking (1989)

Look Who's Talking
Nicsak, ki beszél!

A kacagtató komédia egy anyáról szól, aki felelőtlen, szájhős, és nem utolsósorban nős barátjától teherbe esik, és úgy dönt, megtartja a babát. Ám a kis Mikey megszületése után segítségre van szüksége a csöppséggel, hogy édesanyja unszolásának eleget téve végre férjet találhasson magának, és apát gyermekének. Eközben kapóra jön az a kedves, infantilis taxisofőr, akivel a kórházba menet ismerkedett meg, és épp nemrég vesztette el az állását: szívesen vigyáz a kisfiúra. És miközben Mollie a megfelelő apát kutatja gyermeke számára, Mikey már ki is választotta magának James-t, akivel a lehető legjobban érzi magát. De hogyan hozza ezt a felnőttek tudtára? Hiszen még nem tud beszélni. Vagy mégis?


1989 Amy Heckerling szerelmi történet, vígjáték 886 3,3
Look Who's Talking Too (1990)

Look Who's Talking Too
Nicsak, ki beszél még!

Mikey időközben kissé megnőtt, de az élethez való hozzáállása nem változott. Édesanyja, Mollie feleségül ment álmai hercegéhez, mi több, Mikey hamarosan egy kistestvért is kap Julie személyében. A két apróság között bájos rivalizálás kezdődik, ami Mikey számára kétfrontos háborút jelent, hiszen neki időnként a szülőket is muszáj bosszantania. A méret lényegtelen.


1990 Amy Heckerling szerelmi történet, vígjáték 668 2,8
Look Who's Talking Now (1993)

Look Who's Talking Now
Nicsak, ki beszél most!

Hihetetlen, de James és Mollie boldog házasságban élnek már hat éve. Van két gyermekük, és persze a velük járó összes gond és baj. Csakhogy mindenki tudja, a hetedik év a kritikus pont egy házasságban. Ez be is igazolódik, amikor James visszautasíthatatlan állást kap egy nagy légitársaságnál, és egyre több időt tölt házon kívül. Mollie tűri egy darabig, hogy minden az ő nyakába szakad, de mikor a férfi főnöknője kikezd James-szel, betelik a pohár.


1993 Tom Ropelewski vígjáték 459 2,5