Vad vágyak

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Wild Things (1998)

Wild Things
Vad vágyak

Kelly Van Ryannek, a csábító tinilánynak minden megadatott az életben, és igényt is tart mindenre, amit csak megkíván. Vágyainak aktuális célpontja a középiskola jóképű tanára, Sam Lombardo. Mikor Kelly egy barátnőjével kocsimosás ürügyén Samnél jár, kihasználja az alkalmat, és belopódzik a tanár házába. Egy csábító mosolyt és egy csuromvizes pólót visel... Másnap Kelly látszólag összezavarodva, kisírt szemmel megvallja anyjának, hogy Sam megerőszakolta. Néhány nappal később egy másik diáklány, a társadalmi elismertségre és bosszúra vágyó Suzie Toller szintén erőszakkal vádolja meg Sam Lombardót. Az ügyben Ray Duquette rendőrtiszt kezdi meg a nyomozást. Miközben szüntelenül növekszik a megválaszolatlan kérdések száma, a történet egyre vadabb fordulatokat vesz, és lassan mindenkiről kiderül, hogy nem az, aminek látszik.


1998 John McNaughton dráma, krimi, thriller 302 3,5
Wild Things 2. (2004)

Wild Things 2.
Vad vágyak 2.

Brittney (Susan Ward) tizenhét éves gazdag és elkényeztetett lány. Fél év alatt két tragédia is éri, ami elhomályosítja ábrándozó tekintetét. Édesanyja öngyilkosságot követ el a floridai lápvidéken, de testét sohasem találják meg. Néhány hónappal később nevelőapja, Niles Dunlap (Anthony John Denison) milliárdos repülőszerencsétlenség áldozatává válik. Ezután jön csak a harmadik csapás: vagyonát nem Brittney-re hagyta, hanem egyik alapítványára. Hacsak nem jelentkezik egy vérbeli rokon. Brittney egyik osztálytársa, Maya (Leila Arcieri) lép ekkor színre és közli, hogy ő valójában a milliárdos lánya. Anyja ugyanis a Dunlap-házban szolgált évekig, mellesleg a háziúr szeretője volt. Nagyon úgy fest a dolog, hogy Maya fogja örökölni a dollármilliókat. Azonban a biztosító sem bízza a véletlenre a dolgokat. Bridge (Isaiah Washington) biztosítási nyomozó minden gyanús körülményt fel akar deríteni. Nem könnyű: fiatal és csinos ügyfelei sem bíznák a véletlenre a nyomozó döntéseit, ezért megkörnyékezik...


2004 Jack Perez dráma, krimi 47 2,2
Wild Things: Diamonds in the Rough (2005)

Wild Things: Diamonds in the Rough
Vad vágyak 3.

A gyönyörű Marie Cliftonnak nem lehet oka panaszra. Amint nagykorú lesz, ő rendelkezhet az elhunyt édesanyja busás vagyona felett, amelynek része két darab, dollármilliókat érő gyémánt. Ám amikor a mostohaapját, Jay Cliftont megvádolják a feslett Elena megerőszakolásával, Marie-nek nehéz döntés elé kerül. Ha segíteni akar a nevelőapján, fel kell áldozni a gyémántokat, hiszen csak így tud pénzt szerezni egy jó ügyvédre. Nem sejti, hogy lépésével átverések, zsarolások és gyilkosságok egész lavináját zúdítja magukra.


2005 Jay Lowi akciófilm, dráma, thriller 32 2,1
Wild Things: Foursome (2010)

Wild Things: Foursome
Vad vágyak 4.

Carson, a gazdag hotelmágnás csemetéje a kiváltságosok életét éli, olyan életet, amelyről a legtöbb ember csak álmodhat. Ám Carson világában sincs minden aranyból. Amikor megtudja, hogy nőcsábász apja közvetve felelős az anyja idő előtti haláláért, a fiatalember képtelen feldolgozni ezt. Az italba menekül, és a züllés útjára lép. Amikor Carson apja életét veszti egy motorcsónak-balesetben, Frank Walker nyomozó vizsgálni kezdi a haláleset körülményeit. Közben egy lepukkant éjszaka után Carson három gyönyörű nő között, a csábítás és a vágy hálójában találja magát.


2010 Andy Hurst krimi 15 2,3