Puppet Master

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Puppet Master (1989)

Puppet Master
Bábjátékos

Egy parafenomén csoport tagjai különböző okkult tudományok kutatásával foglalkoznak. Egy napon vezetőjük egy régi szállodába invitálja őket, ahol ő már régóta elkülönülve titokzatos kutatásokat végez. Amikor a csoport tagjai megérkeznek a szállóba az a döbbenetes hír fogadja őket, hogy egykori vezetőjük öngyilkosságot követett el. Ekkor kezdődik el számukra a rémálom: négy kegyetlen baba veszi őket üldözőbe.


1989 David Schmoeller horror, sci-fi, thriller 36 3,2
Puppet Master II (1991)

Puppet Master II
Bábjátékos 2

Új parafenomén jelenségeket kutató csoport érkezik a már az előző részből jól ismert szállodába, hogy ott a végére járjon a korábbi kutatócsoport különös sorsának. A csapat többsége eleinte hitetlenkedve fogadja a Gyilkos Bábok létezéséről szóló helyi pletykákat, s a szomszédos farmról eltűnt állatok esetének sem tulajdonít túlságosan nagy jelentőséget. A szállodában tartózkodásuk második napján azonban különös jelenségekre figyelnek fel: mocorgást és zörejeket hallanak az épület zegzugos, általuk bejáratlan részéből. S hamarosan feltűnik egy gyolcsba bugyolált idegen, aki a szálloda tulajdonosaként mutatkozik be. A férfi mindenben a kutatócsoport rendelkezésére áll, s csupán egyetlen szobába tiltja meg a belépést...


1991 Dave Allen horror, sci-fi 21 3,0
Puppet Master III: Toulon's Revenge (1991)

Puppet Master III: Toulon's Revenge
Bábjátékos 3

André Toulon mestere az ókori egyiptomi tudománynak, ami lehetővé teszi az értő embereknek, hogy életet leheljenek az élettelen babákba. Sajnos azonban ennek a tudománynak nem ő az egyedüli mestere. A náci Németország tudósai ugyanis szintén képesnek bizonyulnak erre a varázslatra. S ha valaki fegyverként akarná használni az élő babákat, az végzetes lehet az elnyomottak számára. Egyedül Toulon és babái tudják megakadályozni azt, hogy a nácik halálos zombikat hozzanak létre ellenségeik legyőzésére.


1991 David DeCoteau horror 16 3,1
Puppet Master 4 (1993)

Puppet Master 4
Bábjátékos 4

Egy fiatal tudós a mesterséges intelligencia létrehozásán dolgozik,de egy gonosz szellemet hoz létre mely egy bábuba költözik,aki életre kel.A többi báb segítségére lesz a tudósnak a szellem elpusztításában...


1993 Jeff Burr horror 13 2,3
Puppet Master 5: The Final Chapter (1994)

Puppet Master 5: The Final Chapter
Bábjátékos 5.

Az előző részből megismert Sutekh nevű démon továbbra sem nyugszik. Most egy még erősebb totemet küld a szerencsétlen Rick Myers ellen, amibe saját életerejét plántálta. Célja nem más, mint elpusztítani Ricket és az őt segítő bábukat. Vajon sikerül neki?


1994 Jeff Burr horror 13 2,2
Curse of the Puppet Master (1998)

Curse of the Puppet Master
Bábjátékos 6

Ezúttal André Toulon gyilkos bábjai az őrült tudós, Dr. Magrew (George Peck) által vezetett Kisboldogasszony Házban, (The House of Marvels) egy bábmúzeumban tartózkodnak.


1998 David DeCoteau horror 8 ?
Retro Puppet Master (1999)

Retro Puppet Master
Bábjátékos 7

A színész, forgatókönyvíró Greg Sestero alakítja a fiatal Toulon-t, aki éli nyugodt, békés életét az I. világháború előtti Párizsban, és udvarol a bájos Ilsa-nak, a svájci nagykövet gyönyörű lányának. Ám Toulon békés sorsa gyökeresen megváltozik, mikor találkozik a 3000 éves Afzel egyiptomi varázslóval, aki 1902-ben ellopta a mágikus ”Élet titkát” Sutekh-től, a sötétség istenétől.


1999 David DeCoteau fantasy, horror 8 ?
Puppet Master: The Legacy (2003)

Puppet Master: The Legacy
Bábjátékos 8

Az Örökség lenyűgöző pillantást vet vissza a sorozat mitológiájára, amely rengeteg korábbi Puppet Master jelenetet idéz fel, ezzel egy teljesen új kerettörténettel állva elő. A film Eric Weiss történetét meséli el, akit gyermekként a II. világháborúban a nácik fogságából a bábkészítő André Toulon mentett ki.


2003 Charles Band fantasy, horror, sci-fi 7 ?
Puppet Master: Axis of Evil (2010)

Puppet Master: Axis of Evil
 

1939-ben a II. Világháború alatt, ahol az ifjú Danny Coogan bútorkészítőként dolgozik, minden vágya, hogy részt vegyen a nácik elleni háborúban. Toulon öngyilkosságát követően, Danny a szállodában megtalálja a mester misztikus bábjait, még a nácik előtt.


2010 David DeCoteau háborús film, horror, thriller 5 ?
Puppet Master X: Axis Rising (2012)

Puppet Master X: Axis Rising
 

Az amerikai fegyvergyár felrobbanását követően Danny Coogen-t és barátnőjét, Beth-et a sors nem hagyja nyugodni. Miután a nácik tudományos kísérletek felhasználása céljából Toulon egyik bábját ellopják, az okkultista Moebius parancsnoksága alatt, megkísérelnek létrehozni egy halhatatlan katona fajt, valamint néhány náci bábot.


2012 Charles Band fantasy, horror, sci-fi 2 ?
Puppet Master: The Littlest Reich (2018)

Puppet Master: The Littlest Reich
 

A nemrég elvált Edgar visszatér a gyermekkori otthonába, hogy rendbe hozza az életét. Elhunyt bátyja szobájában talál egy különös bábot, és elhatározza, hogy eladja, hogy némi készpénzre tegyen szert.


2018 Sonny Laguna - Tommy Wiklund horror 6 ?