Kickboxer

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Kickboxer (1989)

Kickboxer
Kickboxer - Vérbosszú Bangkokban

Az amerikai kickboxbajnok, Eric Sloane súlyosan megsebesül, amikor egy mérkőzésen ellenfele, a thaiföldi bajnok tiltott ütésekkel örökre a tolószékbe kényszeríti. Az amerikai fiú bátyja, Kurt bosszút esküszik és egy ismert mester, Xian vezetésével edzésbe kezd, s felkészül az életre-halálra szóló revansmeccsre.


1989 David Worth - Mark DiSalle akciófilm, dráma, sportfilm 339 3,0
Kickboxer 2: The Road Back (1991)

Kickboxer 2: The Road Back
Kickboxer 2.: Az út visszafelé

David Sloan (Sasha Mitchell) két éve szállt ki a ringből. Edzőtermet vezet, utódokat nevel, de nem akar többé versenyezni. A Nemzetközi Kickbox Szövetség etikátlan eszközöket, drogot, dopping szereket használ, bajnokait versenyről versenyre hajszolja és kihasználja. David ebből nem kér, ám tanítványát, Briant (Vince Murdocco) vonzza a pénz és a siker, és nem veszi észre, hogy csak csalinak használják, sőt még életét is könnyűszerrel feláldozzák. A tét nem más, mint hogy Davidet a ringbe csalják egy nagy visszavágóra, ahol bátyja, Kurt Sloan gyilkosával, Tong Poo-val mérkőzne meg.


1991 Albert Pyun akciófilm 136 1,8
Kickboxer 3: The Art of War (1992)

Kickboxer 3: The Art of War
Kickboxer 3.: A küzdés művészete

David Sloan kickboxbajnok és edzője Rio de Janerióba érkezik egy mérkőzésre. A bajnoknak azonban hamarosan szembesülnie kell a város sötét oldalával, mivel Costa, a zsebtolvaj megpróbálja ellopni kameráját. Costa és húga Isabella sorsát megismerve David mégis úgy dönt, segíti, támogatja őket. Így együtt érkeznek a kickboxmérkőzés helyszínére, ahol Isabella felkelti egy fehér rabszolgakereskedő figyelmét, aki egyben David ellenfelének, Martinnak a menedzsere. Rövid időn belül Davidnek a ringen kívül is bizonyítania kell harcművészeti tudását.


1992 Rick King akciófilm, harcművészeti film 97 1,7
Kickboxer 4: The Aggressor (1994)

Kickboxer 4: The Aggressor
Kickboxer 4.: Az agresszor

A gonosz Tong Po visszatér és megrendezi a legnagyobb harcművészek összecsapását, ahol a fődíj 1 millió dollár. David Sloan vállalja a kihívást, bár őt nem a pénz megszerzése motiválja, hanem, a felesége életéért küzd. Davidet a hatóságok éppen azért engedik ki a börtönből, hogy szembenézhessen Tong Póval, a retteget kábítószer-kereskedővel. A film egyes harcművészeti jeleneteit olyan különleges helyeken rögzítették, mint például a Santa Fé-i Állami Börtön, ahova ez alkalommal először engedték be a filmeseket. A filmben feltűnnek az egyes harcművészeti ágak híres bajnokai, hogy még látványosabbá tegyék az egyes küzdőjeleneteket.


1994 Albert Pyun akciófilm 94 1,6
Kickboxer 5: The Redemption (1995)

Kickboxer 5: The Redemption
Kickboxer 5.

Matt Reeves, a valamikori kickbox bajnok visszavonult a versenyzéstől, és a tanítványainak szenteli minden idejét. Johnny Styles Matt irányításával arra készül, hogy betöltse az egykori bajnok megüresedett helyét. Johnny mindent eldöntő mérkőzésének estéjén Matt megtudja, hogy egyik barátját, aki szintén kickbox bajnok volt, meggyilkolták. Johnny-nak sikerül elnyernie a bajnoki címet, és miközben barátaival a győzelmet ünnepli, három ismeretlen alak keresi fel, s egy különös rendezvényre hívja. Megbízójuk Negaal, aki miután összetűzésbe keveredett a hivatalos kickbox szervezetekkel, megalapította a saját klubját, ahova most szeretné az új amerikai bajnokot is meghívni. Matt nem nézi jó szemmel, hogy Johnny kapcsolatba akar lépni ezekkel az emberekkel, de mire rájön, hogy valójában mekkora veszélyben van a barátja, már késő...


1995 Kristine Peterson akciófilm, dráma, thriller 66 1,3