Teenage Mutant Ninja Turtles

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

Teenage Mutant Ninja Turtles
Tini nindzsa teknőcök

Michelangelo, Raffaelo, Leonardo és Donatello nem akármilyen teknőcök. Egy véletlen baleset folytán a kis teknőcök emberi formává mutálódtak, csakúgy, mint titokzatos tanítómesterük, Szecska mester. New York városa egy titokzatos, szeszélyes, sötét hely, valamint a négy különös teknőc otthona. A teknőctestvérek arra szövetkeznek, hogy megvédjék New York városának lakóit a gonosz erőkkel szemben és ezért nehéz feladat vár rájuk...


1990 Steve Barron akciófilm, kalandfilm, vígjáték 194 2,7
Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (1991)

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Tini nindzsa teknőcök 2.: A trutymó titka

New York földalatti csatornarendszerében misztikus dolgok történnek. Az ismeretlen varázserőnek köszönhetően óriásteknősökké változott négy kicsi páncélos beszél, két lábon jár és imádja a pizzát. Tanítómesterük, a tiszteletreméltóan bölcs patkány igazi nindzsa harcosokká képezi őket. A négy jó barát egy napon rájön, hogy miben áll a varázslat, ami hatalmassá tette őket. De nincsenek egyedül! Zúzó, a legnagyobb ellenségük is tudomást szerez a dologról, és arra akarja felhasználni az erőt, hogy gonosz uralma alá hajtsa az egész világot...


1991 Michael Pressman akciófilm, sci-fi, vígjáték 116 2,3
Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)

Teenage Mutant Ninja Turtles III
Tini nindzsa teknőcök 3.: Kiből lesz a szamuráj?

A természet tréfájának különös áldozatai, a négy mutáns tini nindzsa teknőc harmadszor is visszatér, hogy megmentse a világot, vagy ha arra már van jelentkező, akkor egy kis japán falut. A rendkívüli képességekkel megáldott ifjú harcosok, meglovagolva az időt, a sokat látott szamurájokat sokkolják zavarba ejtő megjelenésükkel és nindzsa tudományukkal, közben pedig mellékhatásként megszabadítják a kiválasztott falut pökhendi és kegyetlen urától. A négy harcos élete csupa izgalom és kaland, ahol ők megjelennek, ott a nevetéstől szem szárazon nem marad.


1993 Stuart Gillard akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 71 1,7
TMNT (2007)

TMNT
TMNT - Tini nindzsa teknőcök

Miután legyőzték ősi ellenségüket, a teknősök megpihenhetnek, ám mesterük aggódik a városban zajló események miatt. Az iparmágnás Max Winters megidéz négy ősi kőharcost, hogy segítségükkel világuralomra törjön. A ninja teknősöknek ismét akcióba kell hát lépni, hogy megállítsák a gonoszt.


2007 Kevin Munroe akciófilm, animáció, sci-fi 180 2,7
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Teenage Mutant Ninja Turtles
Tini nindzsa teknőcök

A Manhattan csatornáiban élő négy nindzsucuzó, emberszabású teknősbéka és mesterük megküzdenek a várost fenyegető erőkkel.


2014 Jonathan Liebesman akciófilm, fantasy, sci-fi, ... 224 2,4
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Tini nindzsa teknőcök: Elő az árnyékből

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.


2016 Dave Green (XVI) akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 99 2,4