Sony's Spider-Man Universe

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Venom (2018)

Venom
 

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock, fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.


2018 Ruben Fleischer akciófilm, horror, sci-fi, ... 453 3,0
Venom: Let There Be Carnage (2021)

Venom: Let There Be Carnage
Venom 2.: Vérontó

„Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc Eddie Brocknak, aki a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.

És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne. Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó, hogy ígérete szerint pusztítson a világon.


2021 Andy Serkis akciófilm, horror, sci-fi, ... 215 2,4
Morbius (2022)

Morbius
 

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg. Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és megszerzi a hőn áhított örök élet titkát. Egyszerre minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik.


2022 Daniel Espinosa akciófilm, dráma, horror, ... 134 2,2
Madame Web (2024)

Madame Web
 

Cassandra Webb a hétköznapok hőse. Mentőautót vezet New Yorkban: az életveszély és az életmentés számára mindennapos. Azután történik valami, ami még az ő, mindig váratlan fordulatokat hozó életében is egészen új. És attól kezdve nem ért semmit: Talán gyorsabb lett, mint bármelyik embertársa? Talán a jövőbe lát? Talán egy földöntúli képességekkel rendelkező szuperember vadászik rá? Összekavarodik a világa, úgy érzi, darabokra tört az univerzum. Még szerencse, hogy összeakad néhány vagány, kemény New York-i csajjal, és miközben megpróbálnak életben maradni, együtt deríti ki, hogy mi ez az egész.


2024 S.J. Clarkson akciófilm, kalandfilm, sci-fi 31 2,2