Bloodfist

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bloodfist (1989)

Bloodfist
Kickbox harcos

Jake a kickbox nagymestere. Már visszavonult a veszélyes ringek világától, amikor arról értesül hogy testvére egy Fülöp-szigeteki viadal alkalmával halálos sérüléseket szenved. Jake-nek szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy nincs más módja kideríteni öccse halálának körülményeit, minthogy ismét a szorítóba lépjen. Kemény edzésbe kezd, hogy leszámoljon a gyilkossal? (A filmben főszerepet vállaltak minden idők legnagyobb kickbox bajnokai: Don The Dragon Wilson, Rob Kaman és Billy Blanks.)


1989 Terence H. Winkless akciófilm 34 1,7
Bloodfist II (1990)

Bloodfist II
Kickbox harcos 2.

A nagysikerű Bloodfist folytatásában Don Wilsont, a kickboxvilágbajnokból lett akciósztárt Jake Raye szerepében láthatjuk viszont. Miután egy címmérkőzés során ellenfele az életét veszti, Jake Raye, a pehelysúlyú kickbox-bajnok megesküszik, hogy rendkívüli képességeit nem használja soha többé. Amikor azonban egyik régi barátja után nyomozva Manilába kerül, gyilkos merénylők szorítják sarokba, s nem marad más választása: saját élete védelmében ősi, jól bevált harcművészeti fogáshoz kell folyamodnia. És ezzel kezdetét veszi a váratlan fordulatokban és életre-halálra vívott küzdelmekben bővelkedő történet, melyben Ray-nak gladiátorként kell felvennie a harcot egy őrült gyilkossal szemben.


1990 Andy Blumenthal akciófilm 27 1,1
Bloodfist III: Forced to Fight (1992)

Bloodfist III: Forced to Fight
Kickbox harcos 3.: Harcra kényszerítve

Az államok egyik legkeményebb börtönében néhány elitélt megerőszakolja az egyik védtelen rabot, és amikor a szintén rab Boland közbelép, meg is ölik. Közbeavatkozása megállíthatatlan lavinát indít el, Bolandet áthelyezik a legveszélyesebb szintre, hogy a drogjuktól megfosztott társai véres bosszút állhassanak rajta. Új cellatársa azonban pártfogásába veszi, ám az öreg régóta szálka a börtön igazgatójának a szemében.


1992 Oley Sassone akciófilm 23 1,0
Bloodfist IV: Die Trying (1992)

Bloodfist IV: Die Trying
Kickboxharcos 4.: Rázós ügylet

Danny egy autólopással visszafordíthatatlan lavinát indít el. Kiderül ugyanis, hogy az autó egy befolyásos fegyverkereskedőé. Amikor Danny barátai és ismerősei sorra meghalnak, ráadásul a lányát is elrabolják, Danny úgy dönt, saját kezébe veszi a sorsát. Időközben a Los Angeles-i rendőrség mellett még a CIA és az FBI is el kezd nyomozni az ügyben, Danny azonban a lopás miatt nem meri a segítségüket kérni, ezért csupán a saját erejében és öklében bízhat.


1992 Paul Ziller akciófilm 24 1,1
Bloodfist V: Human Target (1993)

Bloodfist V: Human Target
Kickboxharcos 5.: Dupla csavar

Jimmy (Don The Dragon Wilson) egy merénylet során életveszélyesen megsebesül és elveszti az emlékezetét. Kis idő múlva megjelenik a kórházban Candy (Denice Duff), aki a feleségeként mutatkozik be, de a bizalom kis híján az életébe kerül. Jimmynek és a lánynak menekülnie kell, nemcsak korábbi merénylői, hanem a nemzetbiztonsági hivatal is a sarkában van. Ha életben akar maradni, minél előbb ki kell derítenie, ki ő valójában. Hamarosan azonban megtudja, hogy titkos ügynök, aki ujjat húzott a kínai maffiával.


1993 Jeff Yonis akciófilm 21 1,0
Bloodfist VI: Ground Zero (1994)

Bloodfist VI: Ground Zero
Véres ököl VI.: A végső visszaszámlálás

Terroristák támadják meg a nukleáris rakétabázist, és Tillman hadnagy kivételével megölnek mindenkit. A megviselt hadnagy, akit barátnője életével zsarolnak, kis híján megtörik és átadja az indító kulcsot, amikor váratlan segítség érkezik Nick Corrigan személyében. A titkos iratot kézbesítő futár hamar rájön, hogy a bázist militaristák támadták meg, és ha nem lép azonnal akcióba, a terroristák gyilkos küldetésük beteljesítése után nyomtalanul eltűnnek.


1994 Rick Jacobson akciófilm 19 1,1
Bloodfist VII (1995)

Bloodfist VII
Kickboxharcos 7.: Embervadászat

Jimmy, az egykori különleges ügynök Mexikóba tart, és útközben összehozza őt a sors Stephanie-val. A különös lány reggelre eltűnik, és amikor Jimmy a lány lakásán nyomokat keres, önvédelemből megöl egy nyomozót. Ám hamarosan nemcsak a rendőr meggyilkolásával vádolják, hanem az eltűnt nőével is. Jimmy menekülése közben rájön, hogy néhány korrupt nyomozó autólopási ügybe keveredett és meg akarják ölni.


1995 Jonathan Winfrey akciófilm, thriller 24 1,0
Bloodfist VIII: Trained to Kill (1996)

Bloodfist VIII: Trained to Kill
Kickboxharcos 8.: Kiképzett gyilkos

Mac csalódott a CIA-ben, ezért két éve inkognitóban él, és matematikát tanít az egyik középiskolában. Váratlanul bérgyilkosok támadnak rá, s Mac a szövetségiek segítségét kéri, hogy őt és fiát védjék meg. Miután kis híján megölik, rá kell jönnie, hogy az országban nincs biztonságban. Írországba menekül, és régi barátja segítségét kéri felesége gyilkosának és a rájük küldött bérgyilkosok felkutatásában. A nyomozás során azonban olyan dolgokra derül fény, melyekre legrémesebb álmában sem gondolt.


1996 Rick Jacobson akciófilm 24 1,1