Az ifjú Indiana Jones

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
The Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert (1992)

The Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert
Az ifjú Indiana Jones - Vakmerő sivatag

Indy parancsot kap, hogy segítsen a briteknek egy ősi közel-keleti sivatagi város, Beersheba megtámadásában, így egy gyönyörű kémnővel együtt felderítő-akcióra indul. A vakmerő duó Indy eszében és a nő elbűvölő hastánc-tudásában bízva azon mesterkedik, hogy hatástalanítsa a megszálló törökök által a város létfontosságú kútjaiba elhelyezett robbanóanyagokat. A történet az osztrák könnyűlovas ezred katonáinak látványos rohamában csúcsosodik ki, akiknek túlélési esélyei Indy küldetésének sikerén múlnak.


1992 Simon Wincer akciófilm, kalandfilm 31 3,2

The Adventures of Young Indiana Jones: Hollywood Follies
Az ifjú Indiana Jones: Kaland Hollywoodban

Indiana Jones egy hollywoodi nagy filmstúdióban dolgozik. Itt meg kell küzdenie Eric von Stroheim, a legendás rendező elképzeléseivel, aki képtelen betartani a költségvetést. John Ford viszont teljesen elvarázsolja, ezért Indy segít neki, amikor elakad a forgatás...


1994 Michael Schultz kalandfilm 8 ?
The Adventures of Young Indiana Jones: Adventures in the Secret Service (1999)

The Adventures of Young Indiana Jones: Adventures in the Secret Service
Az ifjú Indiana Jones - Kalandok a titkosszolgálatnál

Indynek a Habsburg királyi ház tagjaitól kell segítséget kérnie, amikor egy veszélyes diplomáciai küldetésre indul az ellenségtől megszállt Európán át az osztrák Károly király palotájáig. Saját és király szövetségesei életét kockáztatva Indy mindent kockára tesz, amikor kétségbeesetten megkísérli elérni, hogy a háború hamarabb véget érjen. Aztán a káosz dúlta Oroszországban Indy kémtevékenysége ismét életeket sodor veszélybe, amikor beépül az ifjú bolsevikok egy csoportjába, és kezdi átélni sorsukat. Ahogy az ország a forradalom felé sodródik, Indynek döntenie kell, hogy a barátaihoz marad hű, vagy katonai szolgálatához.


1999 Simon Wincer - Vic Armstrong kalandfilm 19 3,4
The Adventures of Young Indiana Jones: Spring Break Adventure (1999)

The Adventures of Young Indiana Jones: Spring Break Adventure
Az ifjú Indiana Jones - Kalandos tavaszi szünet

Indy és barátnője, Nancy Stratmeyer, akinek apja a Nancy Drew krimitörténetek kiötlője, meglátogatják a feltaláló Thomas Edison laboratóriumát. Kettejüknek veszélyes német kémekkel kell küzdeniük, amikor meg akarják akadályozni, hogy Edison új, szigorúan titkos találmánya az ellenséges ügynökök kezébe jusson. Hogy ne keveredjen több bajba, Indyt nagynénjéhez küldik látogatóba Új-Mexikóba. Ottléte alatt elrabolja őt Pancho Villa, és belekeveredik a mexikói forradalomba. Kaotikus, öntörvényű határvárosok, egy "Vad banda"-stílusú vonatrablás, és egy kocsmabéli találkozás az ifjú George Pattonnal - ezek biztosítják az izgalmas szórakozást ebben a filmben.


1999 Carl Schultz - Joe Johnston akciófilm, kalandfilm 22 3,2
The Adventures of Young Indiana Jones: The Phantom Train of Doom (1999)

The Adventures of Young Indiana Jones: The Phantom Train of Doom
Az ifjú Indiana Jones: A végzet fantomvonata

Indy azt a feladatot kapja, hogy semmisítsen meg egy titokzatos német tüzérségi fegyvert, a "fantomvonatot", amely váratlanul előbukkanva hihetetlen pusztítást hagy maga után, majd nyom nélkül eltűnik. Indy és a legkülönbözőbb korú és nációjú katonákból álló egysége nem ismer akadályokat: ha kell, léghajóra száll, ha kell, felfedezi egy hegy belsejének titkát, hogy mindenáron megakadályozza a további tömegpusztítást...


1999 Peter MacDonald háborús film, kalandfilm 16 3,2
The Adventures of Young Indiana Jones: The Perils of Cupid (2000)

The Adventures of Young Indiana Jones: The Perils of Cupid
Az Ifjú Indiana Jones: Ámor Nyilai

Indyék Bécsben, majd Firenzében vendégeskednek. A kisfiú a császári városban ismeri meg először a szerelmet, s Indy édesanyja sem kerüli el Ámor nyilait. Szenvedélyes széptevője Giacomo Puccini, a világhírű olasz zeneszerző.


2000 Bille August - Mike Newell kalandfilm, szerelmi történet, történelmi film