Külvárosi krokodilok

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Vorstadtkrokodile (2009)

Vorstadtkrokodile
Külvárosi krokodilok

A Külvárosi krokodilok a legnagyobb helyi gyerekbanda. Bekerülni csak a bátorságpróba kiállásával lehet. A tolószékbe kényszerült Kai szeretne a banda tagjává válni, de a többiek rá sem hederítenek, amíg teleszkópjával ki nem figyel egy betörést. A nyomravezetői díj 1000 euró. Ezután kezdetét veszi a krokodilok saját nyomozása.


2009 Christian Ditter kalandfilm 2 ?
Vorstadtkrokodile 2 (2010)

Vorstadtkrokodile 2
Külvárosi krokodilok 2

Itt a nyári szünet: a romantika szele először érinti meg a fiúkat, akik ráadásul végre beköltöznek vadi új főhadiszállásukra. Szóval jól mennek a dolgok a Krokodilok életében, ekkor azonban kiderül, hogy az az erőmű, ahol Ollie és Maria szülei dolgoznak, sorozatos elbocsájtásokba kezd - talán még be is zárhat -, minek köszönhetően a gyerekek szülei akár otthonukat is elveszthetik. És ha Ollie-nak és Máriának el kell költöznie, az a Krokodilok végét jelentené. Mint kiderül, az erőmű létét furcsa balesetek veszélyeztetik, így aztán a Krokodilok elhatározzák, hogy végére járnak a különös és igen csak veszélynek tűnő ügynek. Újabb lélegzetelállító kaland veszi kezdetét izgalmas nyomozásokkal, lélegzetelállító üldözésekkel és sok-sok nevetéssel.


2010 Christian Ditter kalandfilm 2 ?
Vorstadtkrokodile 3 (2011)

Vorstadtkrokodile 3
Külvárosi krokodilok 3

Hannes-nak születésnapja van, ám nem túl vidám, mivel ahelyett, hogy a Krokodilokkal lóghatna, barátnője lelkét kell ápolgatnia. Szerencsére a bandatagok nem hagyják annyiban, hogy az orrát lógassa, és meghívják egy fergeteges gokart-partira. Igen ám, de verseny közben csúnya baleset történik...


2011 Wolfgang Groos akciófilm, dráma, kalandfilm, ... 2 ?