Borat

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006)

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika

Borat őrült. Borat elviselhetetlen, tolakodó, buta és nagyképű. Helyesbítünk: Borat szép, férfias, büszke, szexuális teljesítőképessége irigylésre méltó, és tombol benne a tudásvágy. A Kazah Kulturális Minisztérium egyik alkalmazottjáról a helybéli hivatalnokok elhiszik, hogy tud angolul, és Amerikába küldik. Abban bíznak, hogy népük hű fia kiszagolja, mi hiányzik még náluk a határtalan jóléthez és a nagyhatalmi státuszhoz. A víg kazah férfi mindent el is követ, hogy jól végezze a munkáját. Megérkezik Amerikába, és igyekszik tanulni. A fontosabb leckék: gyorsétkezdék, gyors nők, kaják, piák, autók és újabb nők. Meg újabb kaják. És még újabb nők. Hogy eközben semmit nem tanul, csak megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli: elvégre az igazi kazah férfi szereti magát nagyon jól érezni.


2006 Larry Charles szatíra, vígjáték 983 3,5
Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (2020)

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan
Borat utólagos mozifilm

Boratot ismét az USA-ba küldik, hogy egy sztármajmot ajándékozzon az alelnöknek, elnyerve ezáltal az Amerikát megint széppé tevő McDonald Trump haverságát Kazahsztán számára.


2020 Jason Woliner szatíra, vígjáték 109 3,3