Kim Possible

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Kim Possible: A Sitch in Time (2003)

Kim Possible: A Sitch in Time
Kim Possible - Időutazás

Az akciódús, családi rajzfilmsorozat főhőse, Kim Possible élete első egész estés kalandjában az időutazás bonyodalmaival kell, hogy szembe nézzen. A gonosz Shego és még gonoszabb csatlósa csapdába csalják és foglyul ejtik a nagyhatalmú idő Majmot, akinek segítségével szeretnének beavatkozni a történelem menetébe, manipulálva a múltat és a jövőt.


2003 Steve Loter animáció, kalandfilm, vígjáték
Kim Possible: The Secret Files (2003)

Kim Possible: The Secret Files
Kim Possible - A titkos akták

A világ legkirályabb tinédzser bűnvadásza, Kim Possible napközben suliba jár, mint bármelyik hasonló korú csaj, éjszaka azonban rendre megmenti a világot a szupergonoszok ármánykodásaitól.
Ezúttal Kim Possible három izgalmas kalandját ismerhetjük meg. Az első kalandban Kim és hű barátai egy csapat gonosz robottal száll szembe - a szálakat természetesen Kim örök ellenfele, Drakken mozgatja. A második történetben felbukkan egy őrült genetikus, aki rémes hibrid lényeket szabadít a világra, és csak Kim Possible állhatja útját mesterkedéseinek. A két gonosz - Drakken és az őrült genetikus - a harmadik történetben egyesült erővel próbálnak világuralomra törni, méghozzá egy mutáns hadsereget irányítva!


2003 Chris Bailey - Steve Loter akciófilm, animáció, vígjáték
Kim Possible: The Villain Files (2004)

Kim Possible: The Villain Files
Kim Possible: A rosszember akták

A világ legkirályabb tinédzser bűnvadásza, Kim Possible napközben suliba jár, mint bármelyik hasonló korú csaj, éjszaka azonban rendre megmenti a világot a szupergonoszok ármánykodásaitól.
Ezúttal Kim Possible négy izgalmas kalandját ismerhetjük meg. Az elsőben két örök ellenfele, Drakken doktor és Shego szörnyű tervet eszel ki hősnőnk ellen: új találmányuknak köszönhetően Kim állandóan eltűnik, ha zavarban van - márpedig ez gyakran előfordul, ha megpillant a suliban egy jó srácot. A második történetben az állati vonzerővel és két bosszúszomjas gonosszal gyűlik meg Kim baja, majd egy vad golfjátékostól kell megmentenie a világot, végül pedig ismét a legendásan gonosz Drakken doktor bukkan fel, és arra készül, hogy bezsebelje a világ legnagyobb zsenije címet.


2004 Chris Bailey - David Block - Steve Loter animáció
Kim Possible: So the Drama (2005)

Kim Possible: So the Drama
 


2005 Steve Loter akciófilm, animáció, kalandfilm
Kim Possible (2019)

Kim Possible
Kis tini hős

Kim Possible és Ron Stoppable a gimiben.


2019 Adam B. Stein - Zach Lipovsky akciófilm, kalandfilm, vígjáték 2 ?