Virágbolti rejtélyek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Flower Shop Mystery: Dearly Depotted (2016)

Flower Shop Mystery: Dearly Depotted
Virágbolti rejtélyek: Gyilkosság az esküvőn

Abby Knight, az egykori ügyvéd egy virágbolt tulajdonosa. Az unokatestvére esküvőjére készül, remélve, hogy Jilian nem fog még egyszer megfutamodni. Az ünnepség végeztével Abby megkönnyebbülten felsóhajt, ám a dolgok váratlan fordulatot vesznek. Abby és Marco, az egykori magánnyomozó felfedezi Jack Sutcliff holttestét, a gátlástalan szélhámosét, aki megpróbálta elrontani az esküvőt. A rendőrség lezárja a területet, és a halottkém megvizsgálja a testet. Abby a saját szakállára nyomozni kezd.


2016 Bradley Walsh krimi, szerelmi történet
Flower Shop Mystery: Mum's the word (2016)

Flower Shop Mystery: Mum's the word
Virágbolti rejtélyek: Különös krizantémok

Férje halála után az ügyvéd Abby visszaköltözik szülővárosába. A napon, mikor megnyitja virágüzletét, összetörik a kocsiját. Vonakodva elfogadja az új szomszéd, az ex-tengerészgyalogos Marco segítségét, hogy együtt keressék meg a felelőst.


2016 Bradley Walsh krimi, szerelmi történet, vígjáték 3 ?
Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud (2016)

Flower Shop Mystery: Snipped in the Bud
Virágbolti rejtélyek: A Fekete rózsa esete

Abby Knight exügyvéd és egy virágbolt tulajdonosa. Amikor egy titokzatos megrendelést kap, hogy fekete rózsákat vigyen a jogi egyetemre, ahol komoly múltja van, ráadásul a lánya is éppen ott tanul, személyesen szállítja ki a csokrot. Érkezésekor holtan találja irodájában a korábbi vetélytársát. Amikor Abby ujjlenyomatát megtalálják a gyilkos fegyveren, ő lesz az első számú gyanúsított. Abby úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet, és Marco, a jó képű ex-magánnyomozó segítségével nyomozni kezd.


2016 Bradley Walsh dráma, krimi 1 ?