Bill & Ted

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bill & Ted's Excellent Adventure (1989)

Bill & Ted's Excellent Adventure
Bill és Ted zseniális kalandja

A két elválaszthatatlan jó barát, Bill és Ted zenekart akarnak alapítani, de tervük veszélyben forog. Töriből bukásra állnak, Ted-nek pedig büntetésből Alaszkába kéne mennie, katonai iskolába. Azonban szerencsére nem kell kétségbe esniük, mert segítség érkezik, méghozzá nem is akárhonnan. A fiúkat a jövőből keresik fel, aminek hatására végigutazzák a történelem-könyvet és így meg van az esélyük, hogy átmenjenek a vizsgán.


1989 Stephen Herek kalandfilm, sci-fi, vígjáték 230 3,2
Bill & Ted's Bogus Journey (1991)

Bill & Ted's Bogus Journey
Bill és Ted haláli túrája

A két főszereplő, Bill és Ted, a két "emberalakot öltött kaliforniai szlengszótár". Övék a nagy megtiszteltetés, hogy megjárhatják a Poklot, eljuthatnak a Mennyországba és még azon is túlra. Missziójuk során túl kell járniuk gonosz hasonmásaik eszén, meg kell menteniük barátnőiket, meg kell védeniük a jövő generációját az ördögi erőktől, és meg kell nyerniük a Rockbandák Összecsapását. Haláli túrájuk olyan "arcokkal" hozza össze őket, mint a Halál Kaszása, Isten, az Ördög, két marslakó, Albert Einstein és a Húsvéti nyuszi...


1991 Peter Hewitt fantasy, kalandfilm, vígjáték 223 3,2
Bill & Ted Face the Music (2020)

Bill & Ted Face the Music
Bill és Ted: Arccal a zenébe

Korábban úgy volt, hogy a két leendő rocker San Dimas-ból megmenti az univerzumot kalandos időutazásuk során, viszont valami hiba csúszott a tervbe. Jelenleg már mindketten édesapák, és még mindig próbálják megírni azt a dalt, aminek segítségével véghezvihetik a feladatot, amit nekik szánt sors.


2020 Dean Parisot sci-fi, vígjáték, zenés film 67 2,7