Kenneth Branagh mint Poirot

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Murder on the Orient Express (2017)

Murder on the Orient Express
Gyilkosság az Orient expresszen

Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik; tizenhárom idegen találja magát összezárva a szerelvényen. Mindegyiküknek van múltja, vannak titkai - mindegyikük gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap.


2017 Kenneth Branagh dráma, krimi 428 3,1
Death on the Nile (2022)

Death on the Nile
Halál a Níluson

A belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg. A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók, akik sötét fordulatok elé néznek, mielőtt szembesülnek a végső, döbbenetes megoldással.


2022 Kenneth Branagh dráma, krimi 243 3,0
A Haunting in Venice (2023)

A Haunting in Venice
Szeánsz Velencében

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát...


2023 Kenneth Branagh dráma, horror, krimi, ... 192 3,2