Tomie

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Tomie (1998)

Tomie
 

A fiatal nő a sérülése után egy pszichiáter segítségével próbálja visszanyerni az emlékeit. Hipnózis alatt többször megismétli a "Tomie" nevet, de nem emlékszik rá, hogy honnan ismeri.


1998 Oikawa Ataru dráma, horror, krimi

Tomie: Replay
 

Egy fiatal lány apja jegyzetei között turkál, és talál valamit, ami az utolsó kísérletről szól, amelyen apja akkor dolgozott, mielőtt megőrült. A füzetében minden elég szokásosnak tűnik, amíg az utolsó oldal közelében elkezd a kézírás romlani, és a "Tomie" nevet többször is emlegeti.


2000 Mitsuishi Tomijiro horror
Tomie: Re-birth (2001)

Tomie: Re-birth
 

Egy művészeti hallgató eltűnik a modellje meggyilkolása után. Később barátait és családtagjait kísérti a feltámadt nő, Tomie.


2001 Shimizu Takashi horror

Tomie: Saishuu-shô - kindan no kajitsu
 

Tomie egy szelíd lány, akit gyakran terrorizáltak és zaklatnak. Találkozik egy másik lánnyal, akit szintén Tomie-nak hívnak, és aki apja régi kedvesére hasonlít. Az apja a megszállottja lesz ennek a dolognak.


2002 Nakahara Shun horror

Tomie: Beginning
 

Egy gyönyörű fiatal lány átkerül az egyik középiskolából egy másikba, és a diákok hamar rájönnek, hogy a szépség alatt valami gonoszság lapul.


2005 Oikawa Ataru horror

Tomie: Revenge
 

Kazue elüt egy meztelen lányt egy hegyi úton. Amikor megáll, hogy segítsen neki, a lány elfut egy régi, elhagyatott házba az erdő közepén.


2005 Oikawa Ataru horror