Spy Kids

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Spy Kids (2001)

Spy Kids
Kémkölykök

Ingrid és Gregorio Cortez kémek, de már 9 éve a családnak élnek, és nem vállalnak semmi megbízatást. Ügynöktársaik sorozatos és titokzatos eltűnése azonban arra készteti a házaspárt, hogy újra felöltsék álcáikat, és akcióba induljanak, ám hamarosan egy rejtélyes tévés figura várának tömlöcében találják magukat a mesefigurákká mutált, elrabolt ügynökök között! Két gyermekük, Carmen és Öcsi még fel sem ocsúdnak a meglepetésből, és máris övék a főszerep: meg kell menteni anyát és apát.


2001 Robert Rodriguez akciófilm, kalandfilm, sci-fi, ... 514 2,3
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (2002)

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
Kémkölykök 2.: Az elveszett álmok szigete

A Cortez-testvérek immár egy éve tudják, hogy szüleik igazi kémek, sőt hősök, akik megmentették a világot. Most már Juni (Daryl Sabara) és Carmen (Alexa Vega) is teljes jogú kémek a családban. A kémkölykök legújabb megbízatása az amerikai elnök lányának a védelme. Csakhogy a két rivális kémkölyök, Gary (Matt O'Leary) és Gerti (Emily Osment) elrontja munkájukat és learatják a babérokat. Ahogyan édesapjuk is, aki Cortez apuka elől szerezte meg a hőn áhított hivatali előléptetést. A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor a beiktatási ceremónián gengszterek elaltatják a felnőtteket és ellopják a leghatásosabb kémfegyvert, amely minden másikat hatástalanít. Gary és Gerti kapják a megbízást a műszer felkutatására. Csakhogy Carmen betör a kémközpont adatbázisába és Cortezéket bízza meg a feladattal. Irány a furcsa sziget, ahol az őrült genetikus, Romero professzor (Steve Buscemi) garázdálkodik a természetben.


2002 Robert Rodriguez akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 336 1,9
Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Spy Kids 3-D: Game Over
Kémkölykök 3-D: Game Over

A kiskorú ügynököket, Junit (Daryl Sabara) és Carmen Cortezt (Alexa Vega), pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videojáték világának a belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó (Sylvester Stallone) kifejezetten arra tervezett, hogy a gyerekek agyát beszippantsa, s így ő uralkodjon felettük. Juni és Carmen egy virtuális térben találják magukat, ahol a fizika ellentmond a józanésznek és Einstein minden elméletének.


2003 Robert Rodriguez akciófilm, fantasy, kalandfilm, ... 381 1,7
Spy Kids: All the Time in the World in 4D (2011)

Spy Kids: All the Time in the World in 4D
Kémkölykök 4D: A világ minden ideje

A visszavonultan élő Marissa Cortez Wilson ügynöknek újra csatasorba kell állnia - és csatasorba állítania két mostohagyerekét -, hogy megállítsa a világuralomra törő főgonoszt.


2011 Robert Rodriguez akciófilm, kalandfilm, sci-fi, ... 47 1,5