Trollok

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Trolls (2016)

Trolls
Trollok

Poppy, a dalos kedvű trollok mindig derűs vezetője, és tökéletes ellentéte, Branch, az általuk ismert világon messze túlmutató küldetésre indulnak.


2016 Mike Mitchell - Walt Dohrn animáció, fantasy, musical 120 3,1
Trolls World Tour (2020)

Trolls World Tour
Trollok a világ körül

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.


2020 David P. Smith - Walt Dohrn animáció, fantasy, kalandfilm, ... 31 2,6
Trolls Band Together (2023)

Trolls Band Together
Trollok: Együtt a banda

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit. Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is...


2023 Tim Heitz - Walt Dohrn animáció, kalandfilm, vígjáték, ...