Cheech és Chong filmek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Up in Smoke (1978)

Up in Smoke
A nagy szívás

Cheech-et és Chong-ot a véletlen szerencse, vagy talán inkább a véletlen balszerencse hozza össze... Mindenesetre egy biztos: nagyon egymásra találnak! Amikor Cheech - aki már félig-meddig elszívta az eszét - élete egyetlen értelmével, hatalmas amerikai autójával lerobban a kietlen autópályán és stoppolni kezd, Chong-ba, a gazdag apuka unatkozó és szintén füvezős fiacskájába botlik. Kettejük közös és nem éppen veszélyektől mentes kalandjai egészen Mexikóig "repítik" őket...


1978 Lou Adler - Tommy Chong akciófilm, kalandfilm, vígjáték 31 3,3
Cheech & Chong's Next Movie (1980)

Cheech & Chong's Next Movie
Cheech és Chong - Újra bevetésen

Cheech és Chong, a kissé őrült páros újra feltűnik a színen, hogy szórakoztassanak, vagy éppen jól kikészítsenek minket agyament humorukkal. Cheech mostanság rengeteg gonddal kell, hogy megküzdjön. Az állásából ugyanis kirúgták, a szomszédjai a vesztét akarják, és ott van még Donna is, akit hát ugye jó lenne már végre - finoman is szólva - becserkésznie. Eközben Chong-nak, Cheech unokatestvérével, Red-del együtt nem mindennapi buliban van része Hollywoodban - egy nagy zsák fű és egy dögös Ferrari társaságában.


1980 Tommy Chong vígjáték 7 ?
Nice Dreams (1981)

Nice Dreams
Csalóka nyalóka

Cheech és Chong fagylaltot árulnak és nem is akármilyet! A marihuánával megbolondított nyalánkságokra csak úgy rajzanak a vevők. A két életművész könnyedén előteremti a betevőre valót, sőt a bevételből bőven telik új gitárra, napsütötte tengerparti vakációkra és gyönyörű nőkre is.

Persze a paradicsomi állapotok nem tarthatnak örökké. Cheech életében újra felbukkan Donna, a nagy ő, de a halálos szerelem egyben halálos veszélyeket is tartogat: Donna jelenlegi barátja, egy marcona börtöntöltelék nem nézi jó szemmel a bimbózó románcot. Mindeközben Chong összes vagyonukat elcseréli egy érvénytelen csekkre. A barátok egy elmegyógyintézet falai közé menekülnek, mert ez az egyetlen módja annak, hogy valahogy mégis visszaszerezzék a pénzt.


1981 Tommy Chong vígjáték 8 ?

Things Are Tough All Over
 


1982 Thomas K. Avildsen akciófilm, vígjáték 1 ?
Still Smokin (1983)

Still Smokin
Nevetés és keverés Amsterdamban


1983 Tommy Chong vígjáték, zenés film 1 ?
Cheech & Chong's The Corsican Brothers (1984)

Cheech & Chong's The Corsican Brothers
Kis zűr Korzikán

A történelem bővelkedik olyan ifjakban, akik felnőttek a rájuk szabott feladathoz, bátrakban, akiket megérintett a forradalom tüze. Ez a történet a romantikus és erőszakos időkből való. Egy történet két nemes ifjúról, akiket összekovácsolt a magasztos célért való küzdelem. Kalandjaik túl sokáig voltak a múlt homályában, talán azért, mert ők nem dicsőséget kerestek. Viszont ezen a szép napos reggelen Párizsban, a sors átvette az irányítást... Már a születésük előtt is irónia és cselszövés lengte körül a két testvért. Az apjuk gazdag és befolyásos nemes volt, és ha a felesége nem lett volna olyan csapongó, mint amilyen, hőseinket talán úriemberként nevelik, ám akkor most nem lenne mit elmesélni... Apjuk tragikus halála ellenére Lucien és Louis - mert így hívták őket - boldogan élték gyermekkorukat egy szolgálónál. Ikeri mivoltuk olyan mértékben jelentkezett náluk, hogy éreztek minden jót és rosszat, ami a másikat érte. Ám ahogy múltak az évek, ezt a terhet egyre nehezebben viselték...


1984 Tommy Chong vígjáték 9 ?
Get Out of My Room (1985)

Get Out of My Room
Cheech és Chong - Kifelé a szobámból!

"Szevasztok Srácok! Forgattunk néhány filmet, mert mindenki azt mondta, hogy miért nem csinálunk valami vicceset, ami tükrözi a mindennapjainkat? Hát most itt van nektek az egyik! Láthatjátok, hogy milyen hatással vannak ránk az elmaradhatatlan dögös csajok, a jó gitármuzsika és némi pipadohány? Szeretettel: Cheech és Chong"


1985 Cheech Marin vígjáték, zenés film 3 ?