Ultimo

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Ultimo
 

Roberto di Stefano egy fiatal rendőr, aki az életét a maffia elleni harcra teszi fel. Saját egységet állít össze olyan emberekből, akik ugyan nincsenek a pályájuk csúcsán, viszont ez Ultimót egyáltalán nem érdekli. Szeretné bebizonyítani, hogy mindenki tévedhet az élete során. Miután az egység összeállt, Ultimo és egysége megpróbálja elfogni Partannát, az egyik legveszélyesebb maffia főnököt Olaszországban.


1998 Stefano Reali dráma, krimi
Ultimo 2 - La sfida (1999)

Ultimo 2 - La sfida
Ultimo 2: A kihívás

Első megbízatásában Roberto di Stefano és egysége sikeresen elkapta Olaszország egyik legveszélyesebb maffia főnökét, Partannát. Ultimo különleges egysége olyan emberekből állt össze, akik valami hibát követtek el korábban és szeretnének bizonyítani és erre a második részben is bőven lesz lehetőségük.


1999 Michele Soavi akciófilm, dráma
Ultimo 3 - L'infiltrato (2004)

Ultimo 3 - L'infiltrato
Ultimo 3.: A tégla

Ultimo ezúttal Dél-Amerikában harcol a törvény oldalán. Célpontja Simone Giarre, a hírhedt olasz bűnöző, aki ezúttal a kokainügyletei miatt került a rendőrség látómezejébe. Ultimonak ezúttal sincs könnyű dolga, ugyanis a szálak ismét a Cosa Nostrához vezetnek.


2004 Michele Soavi akciófilm 2 ?
Ultimo 4 - L'occhio del falco (2013)

Ultimo 4 - L'occhio del falco
Ultimo 4: A sólyom szeme

Új kihívások várnak Ultimo kapitányra, akinek a megszaporodott illegális veszélyes hulladéklerakási ügyeket kell felgöngyölítenie. A föld alá temetett vegyianyagok csendes gyilkosként mérgezik az ivóvízkészletet, a talajt és az élelmiszereket. Az illegális hulladéklerakás rendkívül jól jövedelmező iparággá nőtte ki magát, így nem meglepő módon a nyomok ismét a szervezett bűnözés felé vezetnek.


2013 Michele Soavi akciófilm, minisorozat