Doom adaptációk

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Doom (2005)

Doom
 

Nyugtalanító jelek érkeznek a Mars egy távoli kutatóközpontjából. Valami komoly baj történhetett, és efelől az ott szolgálatot teljesítő személyzet egyik tagjának utolsó üzenete sem hagy semmi kétséget. A bázison 5-ös szintű karantént rendelnek el, így egyetlen lélek sem hagyhatja el a központot, vagy léphet be oda, kivéve az űr-haditengerészekből álló gyorsreagálású kommandót, amelynek állig felfegyverzett katonáira hárul a feladat, hogy rendet tegyenek a zárolt űrállomáson.
Nem sejtik, hogy a kutatóközpontban végzett kísérletek tragikus hibája miatt kitárult egy másik dimenzió kapuja, és rettenetes teremtmények egész légiója özönlött át rajta a mi világunkba. A kommandó legmodernebb fegyverarzenálja elég lenne egy egész földi hadsereggel szemben, de nagy kérdés, hogy a kutatóközpont zegzugos folyosóinak és számtalan termének árnyékos sarkaiban prédára váró teremtmények ellen sikerrel vehetik-e fel a harcot a mindenre elszánt kőkemény katonák…


2005 Andrzej Bartkowiak akciófilm, horror, sci-fi, ... 379 2,4
Doom: Annihilation (2019)

Doom: Annihilation
 

Egy csapat tengerészgyalogos válaszol a Phobosról, a Mars egyik holdján létesített titkos kutatóbázisról érkező vészjelzésre.


2019 Tony Giglio akciófilm, horror, sci-fi 17 1,8