Norm, az északi

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Norm of the North (2016)

Norm of the North
Norm, az északi

Norm, a jegesmedve és három lemming barátja távol kerül északi-sarki otthonától, és New Yorkban kötnek ki, ahol Norm egy nagyvállalat kabalája lesz, mígnem megtudja, hogy a cég érintett az otthonát sújtó vész előidézésében.


2016 Trevor Wall animáció, kalandfilm, vígjáték 21 1,9
Norm of the North: Keys to the Kingdom (2018)

Norm of the North: Keys to the Kingdom
Norm, az északi 2: A királyság kulcsai

Amikor Normot, az Északi-sarkvidék frissen megkoronázott királyát olyan bűncselekménnyel vádolják meg, amelyet nem követett el, és otthona biztonságát egy palackozott vizet gyártó, gonosz vállalat fenyegeti, régi és új barátaira kell támaszkodnia, hogy tisztára mossa a nevét és megmentse hőn szeretett királyságát.


2018 Richard Finn - Tim Maltby animáció, kalandfilm, vígjáték 3 ?

Norm of the North: King Sized Adventure
Norm, az északi 3: A királyi kincskeresés

Míg a királyság buzgón készül Norm nagyapjának esküvőjére, valami baljós dolog készülődik a Ködhegység árnyékában: Norm itt fut össze a Jin névre hallgató archeológussal, akitől megtudja, hogy annak egykori partnere, Dexter ellopott egy nagyon értékes kínai műkincset A lemmingek lelkes csapatával kiegészülve, Norm útnak indul, hogy visszajuttassa oda a kegytárgyat, ahová az való. De vajon Észak Királya képes lesz úgy pontot tenni az ügy végére, hogy még időben visszaérjen nagyapja esküvőjére?


2019 Richard Finn - Tim Maltby animáció, kalandfilm, vígjáték 1 ?