Mission: Impossible

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Mission: Impossible (1996)

Mission: Impossible
 

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.


1996 Brian De Palma akciófilm, kalandfilm, thriller 978 3,5
Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II
M:I-2

Ethan Hunt különleges ügynök új missziója semmivel sem könnyebb, mint az előző: egy genetikai laborban kikísérletezett biológiai fegyvert kell visszaszereznie. A Chimera nevezetű vírusra más is szemet vetett már. Sean Ambrose régen együtt dolgozott Hunt ügynökkel, de világuralomra törő tervei eltávolították a jó útról. Ambrose-nak megvan a vírus egyetlen hatékony ellenszere, a Bellerophon. Ha megszerzi mindkettőt, senki sem állíthatja meg! Hunt ügynök egyetlen reménye a szépséges Nyah, aki egykor Ambrose szeretője volt. A hölgyet Hunt fel akarja használni, hogy tőrbe csalja riválisát, csakhogy beleszeret a gyönyörű nőbe. Nyah megfertőződik a vírustól: innentől kezdve pedig duplán létkérdés a lehetetlen megbízatás teljesítése.


2000 John Woo akciófilm, kalandfilm, thriller 729 2,9
Mission: Impossible III (2006)

Mission: Impossible III
 

Ethan Hunt, a szuperügynök visszatér. A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban - hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát. A küldetés tehát nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál...


2006 J.J. Abrams akciófilm, thriller 601 3,1
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Mission: Impossible - Ghost Protocol
Mission: Impossible: Fantom protokoll

Az Impossible Missions Force-ot felszámolják, miután a szervezetet kapcsolatba hozzák a Kreml elleni bombamerénylettel. A renegátsorba kényszerült Ethan Huntra és csapatára vár, hogy tisztára mossa az ügynökség nevét.


2011 Brad Bird akciófilm, kalandfilm, thriller 608 3,6
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Mission: Impossible - Rogue Nation
Mission: Impossible: Titkos nemzet

Az Impossible Missions Force új fenyegetéssel néz szembe: a Szindikátussal, egy ködbe burkolózó szervezettel, melynek bérgyilkos és renegát ügynök tagjai parancsra gyilkolnak. Ethan Huntra és csapatára vár a feladat, hogy bizonyítékot szerezzenek a Szindikátus létezésére és leleplezzék azt, kerül, amibe kerül.


2015 Christopher McQuarrie akciófilm, kalandfilm, thriller 481 3,5
Mission: Impossible - Fallout (2018)

Mission: Impossible - Fallout
Mission: Impossible: Utóhatás

Ethan Hunt és az IMF csapat ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…


2018 Christopher McQuarrie akciófilm, kalandfilm, thriller 403 3,6

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
Mission: Impossible: Leszámolás - Első rész


2023 Christopher McQuarrie akciófilm, kalandfilm, thriller

Mission: Impossible 8
 


2024 Christopher McQuarrie akciófilm, kalandfilm, thriller