Fejlakók

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag

Fejlakók 1. rész: Döntések
 

Játékos elmélet az emberi agy működéséről: A fejünk, mint egy szekrény, vagy egy kamra, kinyitható. Ide bekukkantva, a polcokon, dobozokban, zsákokban, tárgyakat, kacatokat, kincseket, színeket, érzéseket, gondolatokat, emlékek képeit láthatjuk. Az elmélet szerint nem vagyunk egyedül. Mindannyiunk fejében lakók élnek. A fejlakók határozzák meg, mit érzünk, hogyan döntünk, hogyan látjuk a világot. A sorozat epizódjai utazások a fejekben.


2008 Szoboszlay Eszter animáció, rövidfilm 7 ?

Fejlakók 2. rész: Szomszédolás
 

Játékos elmélet az emberi agy működéséről. A fejünk, mint egy szekrény, vagy egy kamra, kinyitható. Bekukkantva a polcokon, dobozokban, zsákokban, tárgyakat, kacatokat, kincseket, színeket, érzéseket, gondolatokat, emlékek képeit láthatjuk. Az elmélet szerint nem vagyunk egyedül. Mindannyiunk fejében lakók élnek. A fejlakók határozzák meg, mit érzünk, hogyan döntünk, hogyan látjuk a világot. A sorozat epizódjai utazások a fejekben.


2008 Szoboszlay Eszter animáció, rövidfilm 6 ?

Fejlakók 3. rész: Fejlakóelméletek
 

A Fejlakók sorozat 3. epizódjában választ kaphatunk arra a kérdésre, hogyan kerülnek a fejlakók az emberi fejekbe.


2008 Szoboszlay Eszter animáció, rövidfilm 3 ?

Fejlakók 4. rész: Fejberendezők
 

A Fejlakók sorozat 4. epizódjában betekinthetünk néhány, egymástól nagyon különbözően „berendezett” fejbe és az ott élő fejlakók mindennapjaiba.


2008 Szoboszlay Eszter animáció, rövidfilm 3 ?