A Star Is Born remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
A Star Is Born (1937)

A Star Is Born
Csillag születik

A történet egy feltörekvő hollywoodi filmcsillagról szól, akinek egy korosodó színész segít elindítani a karrierjét.


1937 Jack Conway - William A. Wellman dráma 10 3,8
A Star Is Born (1954)

A Star Is Born
Csillag születik

Esther énekesnő, híres hollywoodi sztár lesz. Férje, Norman, aki ugyancsak színész, túljutott már pályája csúcsán. Az a veszély fenyeget, hogy házasságuk e visszás helyzet miatt zátonyra fut, kivált miután Norman még ivásnak is adta a fejét. Amikor kettőjük egy újrakezdési kísérlete előtt a férfit úszás közben halálos baleset éri, Esther erős marad: fájdalma ellenére színpadra lép, és énekel.


1954 George Cukor dráma, musical, szerelmi történet 26 3,9
A Star Is Born (1976)

A Star Is Born
Csillag születik

John Norman Howard, a híres rocksztár botrányt botrányra halmoz, alkohol és kábítószer nélkül már képtelen fellépni. Egy éjszakai mulatóban megismerkedik egy tehetséges, fiatal énekesnővel, Esther Hoffmannal, akinek egyengetni kezdi karrierjét. Összeházasodnak és egy ideig úgy tűnik, kapcsolatuk boldog és harmonikus. Ám amíg Howard karrierjének vége, Esther egyre jelentősebb sikereket arat. Miután Howard részegen botrányt csap a Grammy-díj átadáson, kapcsolatuk válságba kerül. A férfi rájön, tönkreteszi felesége karrierjét.


1976 Frank Pierson dráma, zenés film 41 3,6
Aashiqui 2 (2013)

Aashiqui 2
 

A zenész Rahul sok rajongóját elveszíti alkoholizmusa miatt, és csillaga is leáldozóban van - mígnem úgy dönt, nagy sztárt farag egy szerény körülmények között zenélő énekesnőből.


2013 Mohit Suri dráma, szerelmi történet, zenés film
A Star Is Born (2018)

A Star Is Born
Csillag születik

Egy kiégett rocksztár első pillantásra beleszeret egy fiatal dalszerző-énekesnőbe, s segít neki, hogy reflektorfénybe kerüljön. Hamarosan azonban ő maga, azon belül is alkoholmámoros életvitele válik szerelme boldogulásának gátjává...


2018 Bradley Cooper dráma, szerelmi történet, zenés film 400 3,5