Dallas

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Dallas: The Early Years (1986)

Dallas: The Early Years
Dallas: Ahogy kezdődött

A fiatal Willard, akit mindenki tintás Barnes-nak (David Marshall Grant) hív, szerelmes Ellie-be, aki viszonozza is az érzéseit, ám a lány mégis Jock Ewinghoz (Dale Midkiff) megy feleségül. Pedig a Ewing fivérek, Jock és Jason, valamint Willard néhány éve még a legjobb barátok voltak és együtt alapozták meg a jövőjüket. Barnes hihetetlen érzékkel tudja megállapítani, hol van olaj, míg Jock remek üzleti érzékkel rendelkezik. Csakhogy Jock is beleszeret Ellie-be.


1986 Larry Elikann dráma, szerelmi történet 40 2,8
Dallas: J.R. Returns (1996)

Dallas: J.R. Returns
Dallas: Jockey visszatér

Jockey visszatér Európából Dallasba. Megrendezi saját halálát, ezzel "visszahozza" Samanthát és fiát, Johnny-t is Southfork-ba. Saját temetésén megjelenve Jockey igyekszik visszaszerezni a Ewing olajtársaságot Cliff Barnes-tól, amihez természetesen - szokásának megfelelően - minden eszközt igénybe vesz. Csalások, intrikák, hazugságok, cselszövések. Jockey visszatért...


1996 Leonard Katzman dráma 71 2,6
Dallas: War of the Ewings (1998)

Dallas: War of the Ewings
Dallas: A Ewingok háborúja

Két év telt el azóta, hogy Bobby és Samantha együtt birtokolják a Ewing vagyont. Bobby csak távolról figyeli az olajüzletet és inkább a farm ügyeivel foglalkozik. Samantha vérbeli üzletasszony lett és ügyesen vezeti a Ewing olajtársaságot. Jockey ugyan megszerezte magának a régi nagy ellenfelet, a Westart, de soha nem tud belenyugodni abba, hogy az apja által alapított üzleti vállalkozásból kitúrták. Ezért elhatározza, hogy a szokásos legális és illegális üzleti manővereivel visszaszerzi a Ewing olajtársaságot volt feleségétől és öccsétől. Ray földje alatt nagy olajmező található. Jockey a koncesszió megszerzésével akar annyi olajat kitermelni, hogy vissza tudja vásárolni a céget.


1998 Michael Preece dráma 61 2,6