Teljesen idegenek remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Perfetti sconosciuti (2016)

Perfetti sconosciuti
Teljesen idegenek

Hét régi jóbarát összejön egy vacsorára. Elhatározzák, hogy megosztják egymással az összes személyes üzenetet, e-mailt és telefonhívást. Ez sok titokról kezdi lerántani a leplet, és a békés barátság is veszélybe kerül.


2016 Paolo Genovese dráma, vígjáték 464 4,2
Téleioi xénoi (2016)

Téleioi xénoi
Perfect Strangers

Egy holdfényes éjszakán hét barát vacsorára gyűlik össze, ahol mély titkok látnak napvilágot, melyek veszélyeztetik párkapcsolataikat és megváltoztatja életüket...


2016 Thodoris Atheridis dráma, vígjáték
Perfectos desconocidos (2017)

Perfectos desconocidos
Perfect Strangers

Hét barát közösen tölti el vacsoráját és úgy döntenek, egy különleges játékot játszanak: minden beérkező hívást és üzenetet úgy kell fogadniuk, hogy az egész csapat hallja és lássa...


2017 Álex de la Iglesia vígjáték 10 3,1
BÚÉK (2018)

BÚÉK
 

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.


2018 Goda Krisztina dráma, vígjáték 240 3,6
Cebimdeki Yabanci (2018)

Cebimdeki Yabanci
 

Hét barát összegyűlik vacsorára, majd játékba kezdenek: fel kell olvasniuk minden bejövő üzenetet a mobiljukról és kihangosítva kell válaszolni a bejövő hívásokra...


2018 Serra Yilmaz dráma, vígjáték
Lai dian kuang xiang (2018)

Lai dian kuang xiang
Kill Mobile

Hét barát úgy dönt, hogy vacsoraparti közben egy játékot játszik. Minden telefonjukat az asztalra tesznek, és elfogadják hogy megosztják a tartalmát minden üzenetnek amit kapnak. Ámde hamar kiderül, hogy ez nem lesz egy szokványos este.


2018 Yu Miao dráma
Le jeu (2018)

Le jeu
Játék

A baráti vacsora rémálommá válik, mikor a résztvevők egy különleges játékba kezdenek: meg kell osztaniuk mindenféle bejövő hívást és üzenetet egymással...


2018 Fred Cavayé vígjáték 9 ?
Perfectos desconocidos (2018)

Perfectos desconocidos
 

Amikor jóbarátok egy holdfogyatkozáskor összegyűlnek, hogy együtt vacsorázzanak Eva és Antonio otthonában, még azt hiszik, hogy ez is csak egy átlagos este lesz - amíg a házigazda felesége egy játékot nem javasol.
Minden vendégnek az asztalra kell tennie a mobiltelefonját, hangosan fel kell olvasnia minden bejövő üzenetet és minden hívást az egész társaság előtt kell fogadnia. Ami egy provokatív bulijátékként kezdődik, hamarosan vad menetté válik, tele csavarokkal és feszültséggel, ebben a komédiában, amely zsebeinkben hordott titkokról szól.


2018 Manolo Caro vígjáték 1 ?
Wanbyeokhan tain (2018)

Wanbyeokhan tain
Intimate Strangers

Négy barát hosszú idő után újra találkozik, és egy játékot játszanak amely felfedi titkaikat.


2018 J.Q. Lee dráma, vígjáték 2 ?
(Nie)znajomi (2019)

(Nie)znajomi
 

A "(Nem) Barátok" egy megható és vicces film a szerelemről, amelyet egy világsiker ihletett:
Egy baráti társaság úgy dönt, hogy ártatlan játékot játszik vacsora közben. Mindenkinek meg kell mutatnia a telefonjára érkező üzeneteket, és a hívásokat kihangosítva kell fogadni. Ahogy várható, ez a kellemesen induló este a feje tetejére állítja a világukat.


2019 Tadeusz Sliwa dráma, vígjáték
Anhayt bajanord (2019)

Anhayt bajanord
Unknown subscriber

7 barát összejön, hogy jól érezzék magukat.
Úgy döntenek, hogy egy szokatlan játékot játszanak. A szabályok szerint mindenkinek ki kell tennie a mobilt az asztalra, hangosan felolvasni minden bejövő üzenetet és kihangosítva fogadni a hívásokat.
A jóbarátok el sem tudják képzelni, milyen titkokra derül fény a játék közben.


2019 Arshaluys Harutyunyan dráma, vígjáték
Das perfekte Geheimnis (2019)

Das perfekte Geheimnis
Nyílt titkok

Hány titkot tolerál a barátság? Ebben a film-vígjátékban Bora Dagtekin megmutatja, hogy a jó barátok keveset tudnak egymásról, és mobiltelefonjuk jóval többet.
Három nő. Négy ember. Hét telefon. És a kérdés: Mennyire ismerik ezek a barátok és párok egymást? Amikor vacsorán az őszinteség lesz a téma, úgy döntenek, hogy játszanak: Mindenki az asztalra helyezi az okostelefonját, és mindent, ami bejön, megoszt. Az üzeneteket hangosan olvassák, a telefonhívásokat kihangosítva hallgatják, minden mégoly apró WhatsApp üzenetet megmutatnak. Ami ártalmatlan szórakozásként kezdődik, hamarosan érzelmi zűrzavarrá válik - meglepő fordulatokkal és kínos felismerésekkel tele. Mivel a látszólag tökéletes baráti körben több titok és hazugság létezik, mint amire a játék elején számítottak.


2019 Bora Dagtekin vígjáték 17 3,2
Gromkaja szvijaz (2019)

Gromkaja szvijaz
 

Hét barát összegyűlik egy vidéki házban, majd saját szórakoztatásukra játékba kezdenek: fel kell olvasniuk minden bejövő üzenetet a mobiljukról és kihangosítva kell válaszolni a bejövő hívásokra...


2019 Alekszej Nuzsnyij dráma, vígjáték

Tiệc trăng máu
 

A Perfetti sconosciuti vietnámi remakeje.


2020 Quang Dung Nguyen dráma, vígjáték

Complet Necunoscuti
 

Egy este, egy pohár bor mellett 7 barát (feleség, szerető, haverok) veszélyes játékba kezd: leteszik a telefonjaikat az asztalra, és eldöntik, hogy minden, amit aznap este kapnak, hívások, üzenetek, e-mailek, azt kihangosítva válaszolnak vagy hangosan felolvassák. Innentől kezdve... minden elszabadul.


2021 Octavian Strunila dráma, vígjáték 1 ?

Otona no Jijou: Smartphone wo Nozoitara
Adult's Situation

Három párt és egy egyedülálló férfit hoz össze egy esemény. Évente egyszer találkoznak, hogy barátságukat fejlesszék. Az egyik résztvevő megjegyzése azonban egy olyan játékot indít el, amelyben mindenkinek fel kell fednie az összes e-mailt és telefonhívást, amelyet a telefonjára kap. Mindannyian imádkoznak, hogy ne csörögjön a telefonjuk, bár azt mondják, hogy nincs miért bűnösnek lenniük. Mert ott mindenkinek van egy "titka, amiről nem akarja, hogy tudj"! Minden egyes hívásnál káoszba fordul a buli, és a heten olyan döntést kénytelenek hozni, amiről sosem gondolták volna, hogy valaha is meg kell hozniuk!


2021 Michio Mitsuno dráma, vígjáték

Známi neznámi
 


2021 Zuzana Marianková dráma, vígjáték