Teljesen idegenek remake-ek

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Perfetti sconosciuti (2016)

Perfetti sconosciuti
Teljesen idegenek

Hét régi jóbarát összejön egy vacsorára. Elhatározzák, hogy megosztják egymással az összes személyes üzenetet, e-mailt és telefonhívást. Ez sok titokról kezdi lerántani a leplet, és a békés barátság is veszélybe kerül.


2016 Paolo Genovese dráma, vígjáték 410 4,3
Téleioi xénoi (2016)

Téleioi xénoi
 

Egy holdfényes éjszakán hét barát vacsorára gyűlik össze, ahol mély titkok látnak napvilágot, melyek veszélyeztetik párkapcsolataikat és megváltoztatja életüket...


2016 Thodoris Atheridis dráma, vígjáték
Perfectos desconocidos (2017)

Perfectos desconocidos
Perfect Strangers

Hét barát közösen tölti el vacsoráját és úgy döntenek, egy különleges játékot játszanak: minden beérkező hívást és üzenetet úgy kell fogadniuk, hogy az egész csapat hallja és lássa...


2017 Álex de la Iglesia vígjáték 7 ?
BÚÉK (2018)

BÚÉK
 

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.


2018 Goda Krisztina dráma, vígjáték 141 3,7
Le jeu (2018)

Le jeu
Játék

A baráti vacsora rémálommá válik, mikor a résztvevők egy különleges játékba kezdenek: meg kell osztaniuk mindenféle bejövő hívást és üzenetet egymással...


2018 Fred Cavayé vígjáték 3 ?
(Nie)znajomi (2019)

(Nie)znajomi
 

A "(Nem) Barátok" egy megható és vicces film a szerelemről, amelyet egy világsiker ihletett:
Egy baráti társaság úgy dönt, hogy ártatlan játékot játszik vacsora közben. Mindenkinek meg kell mutatnia a telefonjára érkező üzeneteket, és a hívásokat kihangosítva kell fogadni. Ahogy várható, ez a kellemesen induló este a feje tetejére állítja a világukat.


2019 Tadeusz Sliwa dráma, vígjáték

Das perfekte Geheimnis
 

Hány titkot tolerál a barátság? Ebben a film-vígjátékban Bora Dagtekin megmutatja, hogy a jó barátok keveset tudnak egymásról, és mobiltelefonjuk jóval többet.
Három nő. Négy ember. Hét telefon. És a kérdés: Mennyire ismerik ezek a barátok és párok egymást? Amikor vacsorán az őszinteség lesz a téma, úgy döntenek, hogy játszanak: Mindenki az asztalra helyezi az okostelefonját, és mindent, ami bejön, megoszt. Az üzeneteket hangosan olvassák, a telefonhívásokat kihangosítva hallgatják, minden mégoly apró WhatsApp üzenetet megmutatnak. Ami ártalmatlan szórakozásként kezdődik, hamarosan érzelmi zűrzavarrá válik - meglepő fordulatokkal és kínos felismerésekkel tele. Mivel a látszólag tökéletes baráti körben több titok és hazugság létezik, mint amire a játék elején számítottak.


2019 Bora Dagtekin vígjáték 1 ?