Bibi és Tina

Film Év Rendező Műfaj Nézettség Átlag
Bibi & Tina (2014)

Bibi & Tina
Bibi és Tina - A nagy verseny

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.


2014 Detlev Buck fantasy 1 ?
Bibi & Tina voll verhext! (2014)

Bibi & Tina voll verhext!
Bibi és Tina - Elátkozva

Falko grófot kirabolják, a rendőrség Greta Müller vezetésével nyomozásba kezd. Alex nem bízik a hatóságban, Tinával a saját szakállukra kérdezősködni kezdenek. Frau Martinnak anyagi gondjai vannak, ezért elfogadja Tarikék jelentkezését a lovas táborba, Bibi nagy örömére.. Kiderül, hogy egy titkos megbízó mozgatja a szálakat, ám csak az éves jelmezbálban derül fény a kilétére.


2014 Detlev Buck kalandfilm
Bibi & Tina: Mädchen gegen Jungs (2016)

Bibi & Tina: Mädchen gegen Jungs
Bibi és Tina - Lányok a fiúk ellen

Falkensteinbe érkeznek a fővárosi testvériskola diákjai, hogy együtt táborozzanak a helyi gyerekekkel. A fiúk-lányok közötti konfliktus hamar kialakul, Alexnek is választania kell Tina és az új haverjai között. A városi fiúk mindent megtesznek a győzelemért, még az erdőt is felgyullad, hogy végül ismét kimondhassuk a nagy igazságot: nincs különbség fiúk és lányok között, és a szerelem mindent legyőz.


2016 Detlev Buck kalandfilm, sportfilm, vígjáték
Bibi & Tina: Tohuwabohu total (2017)

Bibi & Tina: Tohuwabohu total
Bibi és Tina IV. - Totális zűrzavar

Bibi és Tina két menekült fiúval és egy albán lánnyal barátkozik, aki eljött a családjától, mert feleségül akarták adni valakihez.


2017 Detlev Buck dráma, fantasy, kalandfilm, ...